Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υποψηγιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θέτει και ο Παύλος Γερουλάνος

Εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής μετά την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά πως αποσύρεται από τη διεκδίκηση της ηγεσίας, καθώς μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία από τον βουλευτή Ηρακλείου, Βασίλη Κεγκέρογλου, και ο Παύλος Γερουλάνος αναμένεται να καταθέσει υποψηφιότητα πριν την καταληκτική ημερομηνία της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, Παύλος Γερουλάνος θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής υπό τα νέα δεδομένα που προέκυψαν εξ αιτίας της αιφνίδιας ασθένειας της Φώφης Γεννηματά.

νωρίτερα σήμερα ο πρώην υπουργός στη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, 2010-2012, και νυν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, έστειλε επιστολή στον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ , Μανώλη Χριστοδουλάκη και την αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ), με την οποία ζητάει να δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας, όπως νωρίτερα ο Βασίλης Κεγκέρογλου, για να συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές.

Ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε την παράταση της προθεσμίας που λήγει την Παρασκευή, για να μπορέσει να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 5.000 υπογραφές.

 

vivlio mpelogiannis