Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χρήστος Παππάς: Αστυνομία και Interpol τον ψάχνουν και αυτός δίνει… συνεντεύξεις στο «Μακελειό»

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, που είναι ο Παππάς; Σίγουρα όχι στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία αναζητεί εδώ και οκτώ μήνες τον φυγόδικο ναζιστή, καταδικασμένο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Χρήστο Παππά.

Κι’ αν η κυβέρνηση και ο κ. Χρυσοχοΐδης έχουν αποτύχει μέχρι στιγμής να τον πιάσουν, η φασιστοφυλλάδα «Μακελειό» δημοσιεύει σήμερα συνέντευξή του!

«Είστε αίμα και θάνατος. Δεν παραδίνομαι» αναφέρει το πρωτοσέλιδο της ακροδεξιάς φυλλάδας του Στέφανου Χίου ο οποίος είχε επικοινωνία με τον φυγόδικο χρυσαυγίτη προκειμένου να του πάρει συνέντευξη. Ανάμεσα σε άλλα, ο Χρ. Παππάς αναφέρεται σε ιστορίες για τον χουντικό πατέρα του, συνεργάτη του δικτάτορα Παπαδόπουλου…

Δηλαδή, ενώ έχει κινητοποιηθεί ολόκληρη η ΕΛ.ΑΣ, ενώ έχει βγει ένταλμα από την Interpol, ο φυγόποινος Παππάς ξεγλυστράει κάτω απ’ τη μύτη των διωκτικών αρχών, επικοινωνεί με «δημοσιογράφο» και κάνει δηλώσεις!

Προκύπτουν εύλογα ερώτηματα: Πως έγινε η επικοινωνία Παππά-Χίου; Γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι της εν λόγω εφημερίδας που βρίσκεται ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης;

Σε κάθε περίπτωση, για άλλη μια φορά η ηγεσία της Αστυνομίας, ο υπουργός Μ. Χρυσοχοΐδης και η ίδια η κυβέρνηση είναι έκθετοι.

Μετά την πρόσφατη σύλληψη του Γ. Λαγού, ο Παππάς παραμένει το μοναδικό μέλος του ηγετικού πυρήνα της ναζιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής που είναι ασύλληπτος.