Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χωρίς ρεύμα ακόμη μία βραδιά 4.000 νοικοκυριά!!!

Πάμε για την τέταρτη ημέρα και ακόμη 4.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό στα βόρεια προάστια της Αθήνας, στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, ‘Ανοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στο κρύο, στις ζημιές που έχουν υποστεί είτε στις συσκευές τους είτε ακόμα και στα χαλασμένα τρόφιμα που υπάρχουν στα ψυγεία τους.

Ωστόσο, σε αυτές τις συνθήκες που παλεύουν χιλιάδες νοικοκυριά, ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο δίκτυο από την κακοκαιρία, «να επικοινωνήσουν με την Εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης» είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της εφαρμογής από το κινητό τους είτε μέσω υπολογιστή.

Κι ενώ το πρόβλημα παραμένει, οι υπεύθυνοι καταφεύγουν σε ένα άθλιο παιχνίδι μετάθεσης των ευθυνών από τον έναν στον άλλο. Κυβέρνηση, Περιφέρεια Αττικής, ΔΕΔΔΗΕ και δήμοι προσπαθούν να κρύψουν τις ευθύνες τους πετώντας την «καυτή πατάτα» στον επόμενο…

Παραμύθι: Το γαϊτανάκι της φιλίας, της Ανθής Παρασκευοπούλου