Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Αγκάθι» για τη διοίκηση του Ευαγγελισμού ο Ηλίας Σιώρας, πρόεδρος όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου

Τις δηλώσεις όλων των εργαζομένων του απαγόρευσε η διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός στα πλαίσια της γενικότερης πολιτικής αυταρχισμού και καταστολής που εφαρμόζει η κυβέρνηση για να επιβάλει μια κανονικότητα όπου ο λαός θα δυστυχεί, θα υποφέρει, θα πεθαίνει στο ράντζο, θα πεθαίνει γιατί δεν υπάρχουν γιατροί, νοσοκόμες, ασθενοφόρα, υλικά και μηχανήματα…,  και δε θα μπορεί να μιλήσει κανείς…  (Δε διευκρινίζεται αν θα τους υπαγορεύει και το τι θα πουν σε περίπτωση που δώσει την άδεια, πλέον δε θα μας εκπλήξει αν ακολουθήσει και τέτοια εγκύκλιος…)

Μετά τα εμπόδια και την απαγόρευση διαδηλώσεων έρχεται τώρα και η απαγόρευση δηλώσεων!!! Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινά αυτή η πρακτική από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου πρόεδρος όλων των εργαζομένων είναι ο Ηλίας Σιώρας, ο οποίος χρόνια τώρα είναι η ενοχλητική φωνή για όλες τις κυβερνήσεις. Είναι ο μάχιμος κομμουνιστής γιατρός που με κάθε τρόπο καταρρίπτει το κάθε φορά κυβερνητικό αφήγημα και αποκαλύπτει την άθλια κατάσταση που επικρατεί χρόνια τώρα στο χώρο της Υγείας. Είναι το δραστήριο σωματείο των Εργαζομένων του Ευαγγελισμού που μπαίνει μπροστά για τα δικαιώματα και της τελευταίας εργολαβικής καθαρίστριας, που δεν παύει να υπενθυμίζει και να διεκδικεί δημόσια δωρεάν Υγεία για όλους.

Είναι ο Ηλίας Σιώρας, γγ των νοσοκομειακών γιατρών, που μόλις χτες με τοποθέτησή του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ αποκάλυπτε τις σκοπιμότητες πίσω από τα ΣΔΙΤ, με πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα.