Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αδυνατεί να ντραπεί η ντροπή!!! Τροπολογία για στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων των ναζί προανήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ

Κατεπείγουσα τροπολογία για στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων των καταδικασθέντων στελεχών της Χρυσής Αυγης προανήγγειλε με παρέμβασή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Γιάννης Ραγκούσης στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Επειδή οι περιστάσεις είναι εξαιρετικές, σπουδαίες και σημαντικές διατυπώνω εκ μέρους του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και όλης της ΚΟ μας προς τον Υπουργό Εσωτερικών την πρόταση μέχρι το μεσημέρι να καταθέσει τροπολογία για τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής. Και ενημερώνω και τον κύριο Υπουργό και το Σώμα και ορισμένους φίλους παλαιότερα μελών και απόψεων της Χρυσής Αυγής που φωνασκούν τώρα, ότι αν δεν το κάνει μέχρι το μεσημέρι τότε θα καταθέσουμε εμείς δική μας βουλευτική τροπολογία και θα ζητήσουμε να γίνει αποδεκτή».

Η υποκρισία και το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του συνεχώς εκπλήσσουν. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που άλλαξε τον ποινικό Κώδικα, λίγο πριν φύγει από την κυβέρνηση, όταν το ΚΚΕ με κάθε τρόπο και καθημερινά έθετε το ζήτημα ότι η τροποίηση του άρθρου 187 ουσιαστικά ευνοεί τους χρυσαυγίτες σε ενδεχόμενη καταδίκη τους.

Μάλιστα σήμερα ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης συνέδεσε την αντικατάσταση του από τον Μ. καλογήρου με τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη τροποποίηση.

Το δωράκι του ΣΥΡΙΖΑ στους ναζί της Χρυσής Αυγής