Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αντι-ΚΚΕ λαθροχειρία του βουλευτή του ΜεΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη

Ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης είναι εκείνος ο κύριος που τον περασμένο Μάη, από το βήμα της Βουλής, έλεγε τις εξής «ομορφιές»:

«Κοιτάξτε, δεν έχω τίποτε ιδιαίτερα κακό με τον καπιταλισμό. Επιβίωσε παγκοσμίως. Σημαίνει ότι από αυτά που επιχειρήσαμε ήταν το καλύτερο λειτουργικά σύστημα, καθώς ο υπαρκτός σοσιαλισμός απεδήχθη ολίγον φασιστοειδής (sic) όταν εφαρμόστηκε».

Με αφορμή το αντικομμουνιστικό λογύδριο του κ. Γρηγοριάδη σημειώναμε σε σχετικό άρθρο: «Ο ίδιος βουλευτής του ΜεΡΑ25 που συχνά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας από το βήμα της Βουλής με αντικυβερνητικές κορώνες και αντισυστημικά τσιτάτα καλώντας τον λαό «να γκρεμίσει την ολιγαρχία», έρχεται όχι μόνο να ξεπλύνει την καπιταλιστική βαρβαρότητα, αλλά και να συκοφαντήσει τον σοσιαλισμό, ρίχνοντας νερό στο μύλο της αισχρής και ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων» (Θέλει το ΜεΡΑ25 να κρυφτεί και ο αντικομμουνισμός δεν το αφήνει).

Σήμερα, ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 ξαναχτύπησε. Όχι εκστομίζοντας αντικομμουνιστικές ασυναρτησίες, αλλά προβαίνοντας σε λαθροχειρία με σκοπό να συκοφαντήσει το ΚΚΕ.

Αφορμή στάθηκε η ομιλία του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου, κατά την διάρκεια χθεσινής συζήτησης στη Βουλή για τις φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών. Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε:

«Στην ποδιά των εφοπλιστών “σφάζονται παλικάρια”. Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα των εφοπλιστών; Κυριολεκτικά το ποιος εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα των εφοπλιστών με αφήνει άναυδο. Σηκώνω ψηλά τα χέρια!». Και συνέχισε: «Σταθήκατε βράχος ακίνητος στην απαίτηση του Σόιμπλε να φορολογηθεί το εφοπλιστικό κεφάλαιο. Με υπουργό Οικονομικών τον κ. Βαρουφάκη, για να μην ξεχνιόμαστε. Να φορολογηθεί ο λαός, να φορολογηθούν οι συνταξιούχοι, αλλά οι εφοπλιστές να μη φορολογηθούν. Μπράβο, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνετε σοβαρή αντιπολίτευση για τα συμφέροντα των εφοπλιστών».

Στην συνέχεια, ο Κλ. Γρηγοριάδης ζήτησε το λόγο προκειμένου να υπερασπιστεί τον αρχηγό του και προχώρησε σε διαστρέβλωση των λεγομένων του Ν. Καραθανασόπουλου.

«Είπατε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε την οικειοθελή παροχή των εφοπλιστών… επί υπουργίας του κ. Βαρουφάκη», είπε ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 για να λάβει την απάντηση απ΄τον Καραθανασόπουλο πως ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο («Όχι, δεν είπα αυτό»).

«Δεν είπατε, αυτό κατάλαβα…», ανταπάντησε ο Κλ. Γρηγοριάδης.

Ενώ, λοιπόν, ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 κατάλαβε ότι… ήθελε να καταλάβει, είχε το θράσος αργότερα να προβεί σε ανάρτηση στο Twitter διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, με προφανή σκοπό να συκοφαντήσει το ΚΚΕ. Θαυμάστε τον!

Ο κύριος αυτός, λοιπόν, που κατά δήλωσή του ο καπιταλισμός είναι «το καλύτερο λειτουργικά σύστημα», αυτοδιαψεύδεται από το ίδιο το βίντεο που ανήρτησε. Όχι μόνο εγκαλεί τον βουλευτή του ΚΚΕ για κάτι που δεν είπε, αλλά προβαίνει σε προκλητικές χυδαιότητες προκειμένου να δικαιολογήσει τις πολιτικές αμαρτίες του αρχηγού του, Γ. Βαρουφάκη, ο οποίος έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον ελληνικό λαό.

Το πολύ γαρ του αντικομμουνισμού, γεννά παραφροσύνη κ. Γρηγοριάδη…

«Ναι, αλλά ο Στάλιν…», του Νίκου Μόττα