Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αποκλειστική αποκάλυψη! Ο Άγιος Βασίλης είναι κομμουνιστής!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Δημήτρης Βαλαής //
Δάσκαλος – Νάουσα

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Γεωργιάδης, Μπογδάνος, Κυρανάκης και άλλοι επιφανείς βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. εισηγήθηκαν στην Κυβέρνηση να σχεδιάσει, κατά  τη διάρκεια των εορτών, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε όλη την επικράτεια. Θα συμμετέχουν όλες οι αστυνομικές δυνάμεις, ελικόπτερα, ντρόουνς, οι αύρες του ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει το υπουργείο νόμου και τάξης.

Ο σκοπός ένας και μοναδικός: Να αποτραπεί με κάθε τρόπο η είσοδος του Άι Βασίλη στη χώρα μας, στα σπίτια μας, στις καμινάδες μας… Μυστικές αμερικάνικες υπηρεσίες έχουν αδιάψευστες αποδείξεις πως ο Άι Βασίλης είναι κομμουνιστής!!!

Ο πρώην πασόκος και νυν νεοδημοκράτης Μ. Χρυσοχοΐδης δε θέλει να γελοιοποιηθεί ξανά, όπως την Πρωτομαγιά και την επέτειο του Πολυτεχνείου, και θα τα δώσει όλα για νικηφόρο αποτέλεσμα αυτή τη φορά.

Η Κυβέρνηση μπορεί να μην προστάτεψε το λαό απ’ τον κορωνοϊό, είναι όμως αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον προστατέψει απ’ τον κομμουνιστικό ιό. Γνωρίζει πολύ καλά ότι ο δεύτερος είναι απείρως πιο ανθεκτικός και επικίνδυνος τόσο για τις αστικές κυβερνήσεις όσο και για τα συμφέροντα που αυτές εκπροσωπούν.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε πώς τεκμηριώνονται όλες οι κατηγορίες κατά του Άι Βασίλη!

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων