Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Διαλύονται οι «Σπαρτιάτες»: Ο Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές που στηρίζουν ανοικτά για πρόεδρο τον Κασιδιάρη

Τη διαγραφή των τριών βουλευτών της ΚΟ των «Σπαρτιατών» Ιωάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβαρδά και Ιωάννη Κόντη, γνωστοποίησε πριν από λίγο στον πρόεδρο της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας.

Μάλιστα, στο λόγο που εκφώνησε στη Βουλή, ο πρόεδρος του ακροδεξιού μορφώματος χαρακτήρισε τους τρεις παραπάνω βουλευτές του «καθοδηγούμενους» και «ποδηγετούμενους από ξένα κέντρα».

«Όπως είδατε, είμαι Αρχηγός χωρίς βουλευτές. Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα». Εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Και το λέω με το θάρρος της γνώμης μου. Από εκεί και πέρα, αυτά που γίνονται παραπέμπουν σε greek mafia και δον Κορλεόνε. Εδώ η χώρα μας καίγεται, έχουμε τεράστια εθνικά θέματα, τις ταυτότητες και κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν το δικό τους. Ως Σπαρτιάτης, ως Στίγκας στέκομαι όρθιος. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν», δήλωσε.

Επιβεβαιώθηκαν λοιπόν οι πληροφορίες που ήθελαν την πλειοψηφία των λεγόμενων «μπροστινών» βουλευτών του μορφώματος να ζητούν ανοικτό συνέδριο για την ανάδειξη νέου προέδρου, και πιο συγκεκριμένα τον καταδικασμένο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη.