Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Και νέο σαμποτάζ στη Βενεζουέλα 💣 Η Κυβέρνηση της καταγγέλλει επίθεση στο μετρό του Καράκας

Το μετρό του Καράκας ανήκει σε κρατική επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες στους κατοίκους της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας και της μητροπολιτικής περιοχής της σε χαμηλό (επιδοτούμενο) κόστος.

telesurtv.net-news

Ο υπουργός Μεταφορών της χώρας Hipólito Abreu, μίλησε για «νέα πράξη σαμποτάζ», αυτή τη φορά κατά των μέσων μαζικής μεταφοράς |>του «μαζικού συστήματος διαμετακόμισης»<|, του μετρό στο Καράκας.

ℹ️ «Οι επιβάτες ενημερώνονται ότι μεταξύ των σταθμών Antimaano, η υπηρεσία αναφορικά με τον αριθμό των συρμών κλπ θα παρέχεται με οριακά», αναφέρεται μέσω Twitter του μετρό του Καράκας, συμπληρώνοντας ότι «Μετά την επίθεση, μπριγάδες των εργαζομένων του μετρό του Καράκας εργάζονται για την ταχεία εξομάλυνση της υπηρεσίας της γραμμής 2 που επηρεάζεται».
▪️ Hipólito Abreu [@ tupamarohipolit # 10Feb] «Νέα πράξη σαμποτάζ ενάντια στο @metro_caracas επηρεάζει τη Γραμμή 2.
▪️ Χάρη στην άμεση δράση των εργαζόμενων στο Metro η υπηρεσία σύντομα θα αποκαταστεθεί. Δουλεύουμε σκληρά για να συλλάβουμε και να διαλύσουμε αυτές τις εχθρικές ομάδες της Πατρίδας.
▪️ VENCEREMOS

ataque Metro de Caracas

ataque Metro de Caracas

ℹ️ Caracas Metro @metro_caracas
Η εργατική τάξη δουλεύει για την αποκατάσταση του συστήματος παροχής ισχύος (ΣΣ |> ρεύματος), που διακόπτηκε από πράξεις σαμποτάζ που πραγματοποιήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας # 10 Φεβρουαρίου, από τρομοκρατικές ομάδες.
Αυτές οι πράξεις επηρέασαν τη γραμμή 2
Την Κυριακή είχε προηγηθεί τρομοκρατική επίθεση εναντίον αποθήκης της κρατικής τηλεφωνικής εταιρείας Cantv και Movilnet στη βόρεια πολιτεία Carabobo, προκαλώντας πλήρη απώλεια στρατηγικού τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

Από παλιότερο σαμποτάζ στο μετρό (23-Αυγ-2019) “el Metro de Caracas en su Línea 1 sufrió un ataque al cableado de alimentación de energía”