Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Κότα» ο επικεφαλής των μισανθρώπων του Βόλου – Συνεχίζουν να χύνουν δηλητήριο με άλλο όνομα

«Ήταν μια ανοησία, δεν τα εννοούσαμε. Αφήστε μας, δεν θα πειράξουμε κανέναν. Ήταν όλα ένα λάθος». Με αυτά τα λόγια εκλιπαρούσε χθες τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια Βόλου ο 34 χρονος διαχειριστής της ρατσιστικής διαδικτυακής σελίδας «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών».

Η Αστυνομία δεν στοιχειοθέτησε κατηγορίες σε βάρος του, ωστόσο, θα διαβιβάσει τον σχετικό φάκελο στον Εισαγγελέα Βόλου, προκειμένου να αποφανθεί εκείνος εάν προκύπτει παράβαση του νόμου περί ρατσισμού και προώθηση ρατσιστικής βίας. Ο προσαχθείς αφέθηκε στην συνέχεια ελεύθερος.

Δεν εκπλήσσει η στάση του, μιας και όλοι οι όμοιοι του μόλις έρχονται αντιμέτωποι με τις ευθύνες των πράξεών προσπαθούν ε κάθε τρόπο να τη γλιτώσουν και αμέσως μετά να συνεχίσουν να χύνουν δηλητήριο ή και να προβαίνουν σε πράξεις βίας.

Μετά τις προσαγωγές άλλαξε το όνομα της σελίδας και ονομάστηκε σε Σύλλογο Πατριωτών Βόλου (άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε την κάπα αλλιώς), ενώ μέσα από την Ασφάλεια ο διαχειριστής με ανάρτησή του ζητούσε να ακυρωθεί η αντισυγκέντρωση στον Αγιο Νικόλαο, που οργάνωνε … γιατί ήταν παράνομη.

Τους φόβισε η δημοσιότητα και η κατακραυγή γιατί έχουν μάθει να λειτουργούν στο σκοτάδι και να τη σκαπουλάρουν. Ενδεικτική είναι η ανάρτηση του διαχειριστή μόλις έγινε γνωστή η ύπαρξη της φασιστοομάδας.

fasistoomada1

Ο διαχειριστής που δηλώνει στο προφίλ του και δόκιμος ανθυπολοχαγός του στρατού αλλά και μέλη της ομάδας είναι πρόσωπα γνωστά στην Ασφάλεια. Η δράση της κλειστής διαδικτυακής ομάδας που δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου έγινε γνωστή όταν άρχισε να εξαπλώνεται και να αποκτά μέλη. Τα όπλα που διέθεταν τα μέλη φιγουράριζαν στις αναρτήσεις τους (κάποιοι έβαζαν φωτό και με άδειες οπλοφορίας) που συνοδεύονταν από δηλώσεις μίσους κατά των «λαθρομεταναστών» στον Βόλο, που πρέπει να «ξεβρωμίσει».

Οργάνωναν αντισυγκέντρωση ενάντια στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που είχε προγραμματιστεί για χθες στις 7 το απόγευμα στον Αγιο Νικόλαο και ο διαχειριστής καλούσε τα μέλη στις 6 το απόγευμα για οργάνωση. Επίσης οργάνωναν ταξίδι στον Έβρο με τα διαθέσιμα όπλα τους, για να φυλάξουν τα σύνορα…

Οι αναρτήσεις ξεχείλιζαν από μίσος κατά των προσφύγων και πόζαραν οι χρήστες με στιλέτα, μαχαίρια και όπλα μαζί με τις άδειες οπλοφορίας.

Με πληροφορίες από το e-thessalia.gr