Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οι εκδόσεις Ατέχνως απέκτησαν το δικό τους site και διαδικτυακό βιβλιοπωλείο

Οι εκδόσεις Ατέχνως, μετά από πέντε καλαίσθητες και ενδιαφέρουσες εκδόσεις, έκαναν το επόμενο βήματα τους. Απέκτησαν το δικό τους site και διαδικτυακό βιβλιοπωλείο το οποίο εγκαινιάζεται με προσφορές και εκπτώσεις (Αξίζει τον κόπο να το επισκεφτείτε).

Όπως αναφέρουν στην ταυτότητά τους οι εκδόσεις Ατέχνως, «ακολουθούμε την πορεία της αγοράς κι εκμεταλλευόμαστε τις νέες δυνατότητες να φτάσουν τα βιβλία μας σε όσους περισσότερους αναγνώστες, είτε στην έντυπη είτε στην ψηφιακή τους μορφή».

Στο διαδικτυακό κατάστημα, μαζί με τα βιβλία των εκδόσεων Ατέχνως, θα φιλοξενούνται και θα πωλούνται και βιβλία άλλων εκδοτικών οίκων, όπως επίσης και βιβλία που εξέδωσαν μόνοι τους οι συγγραφείς, με κριτήριο πάντα την ποιότητα της έκδοσης και το περιεχόμενό τους. Φιλοδοξούν να γίνουν ένα εναλλακτικό διαδικτυακό βιβλιοπωλείο, φιλόξενο στο χρήσιμο βιβλίο.

Οι εκδόσεις Ατέχνως κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του βιβλίου και όπως τονίζουν στην ταυτότητα τους «Δεν φιλοδοξούμε ότι θα φέρουμε κάτι καινούριο. Υποσχόμαστε όμως ότι με καλαισθησία και αξιοπιστία, θα δώσουμε μορφή στις σκέψεις σας, στα συναισθήματά σας, στο λόγο σας, στην εργασία σας.

Η έμπειρη ομάδα συνεργατών μας (διορθωτής, γραφίστας, επιμελητής έκδοσης), εγγυάται ποιοτικές εκδόσεις. Οι εκδόσεις Ατέχνως εγγυώνται χρήσιμες, μορφωτικές, ψυχαγωγικές εκδόσεις».

Αρχιτέκτονας του διαδικτυακού εγχειρήματος ο Πέτρος Φιλιππίδης.