Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε ο κομμουνιστής ακούραστος αγωνιστής γιατρός Βασίλης Τοπαλλιανίδης

Το Τμήμα Υγείας – Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, η ΤΟ Υγείας – Πρόνοιας της ΚΟ Αττικής και η ΚΟ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αποχαιρετούν με θλίψη και βαθύτατο σεβασμό τον σύντροφό μας Βασίλη Τοπαλλιανιδη, ακούραστο αγωνιστή μέχρι την τελευταία στιγμή, σημειώνοντας:

«Ο σύντροφός μας ήταν πνευμονολόγος – φυματιολόγος στο Κέντρο Υγείας Αχαρνών, έδινε καθημερινές μάχες στους χώρους δουλειάς, υπήρξε για χρόνια εκλεγμένος στο ΔΣ και στην Ομοσπονδία του Συλλόγου Εργαζομένων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού. Αποτέλεσε παράδειγμα με την ζωή και την στάση του για όλους εμάς τους συντρόφους του στην Υγεία. Τόσο μεγάλη ήταν η έγνοια του για το κόμμα που μέχρι και τις τελευταίες του μέρες συνομιλούσε μαζί μας, εξέφραζε την αγωνία του και την αισιοδοξία του ότι στις επικείμενες εκλογές του σωματείου ” θα τα πάμε καλύτερα”. Τα πήγαμε σύντροφε μας καλύτερα γιατί εσύ, ακόμη και τις πιο δύσκολες στιγμές σου, ήσουνα δίπλα μας! Η απώλεια σου είναι σίγουρα μεγάλη. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και στους οικείους».

Με θλίψη και σεβασμό αποχαιρετά τον σύντροφο Βασίλη Τοπαλλιανίδη η ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής της ΚΝΕ

Η ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής της ΚΝΕ με μεγάλη θλίψη και σεβασμό αποχαιρετά τον σύντροφο Βασίλη Τοπαλλιανίδη που έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη.

«Θα τον θυμόμαστε πάντα στους αγώνες για να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες για τον λαό μας. Τα μέλη της ΚΝΕ θα συνεχίσουμε να εμπνεόμαστε από τη ζωή και τη δράση και να παίρνουμε θάρρος από το παράδειγμα του», σημειώνει.

Σε ένδειξη σεβασμού η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή στο Στεκι Πολιτισμού της ΚΝΕ στο Μενίδι, με θέμα τα 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, μεταφέρεται για την Κυριακή 19 Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στον ίδιο χώρο.