Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πειραιάς: Ανεπιθύμητο το αεροπλανοφόρο «G.W.Βush» — Μεγάλη συγκέντρωση τώρα στην Πλ. Κοραή

Ανεπιθύμητο στον Πειραιά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο… Να σταματήσει τώρα η συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς», αναγράφει το κεντρικό πανό του συλλαλητηρίου που διοργανώνει αυτή την ώρα η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ, ενάντια στον ελλιμενισμό του «G. Bush» στην περιοχή.

Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έχουν συγκεντρωθεί με σημαίες και πανό, φωνάζοντας αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα ενάντια στην επικίνδυνη εμπλοκή που μετατρέπει τη χώρα μας σε απέραντη βάση και στόχο, όπως «ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».

Ομιλία απευθύνει αυτή την ώρα ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος στην Α’ Πειραιά.

Παρευρίσκονται τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος, Μάκης Παπαδόπουλος και Θοδωρής Χιώνης. Επίσης, παρευρίσκονται η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στην Β’ Πειραιά, ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής άλλοι υποψήφιοι με το ΚΚΕ στην Α’ και Β’ Πειραιά.

Πειραιάς: Συλλαλητήριο το Σάββατο 4/2 ενάντια στην παρουσία του αεροπλανοφόρου «George W. Bush»

«Ναι, αλλά ο Στάλιν…», του Νίκου Μόττα