Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πως τους πετσόκοψες έτσι Γενικέ Γραμματέα; ΚΚΕ vs Παπαρατσένκο 5-0

Εκνευρισμό στα αστικά επιτελεία των… «παπαρατσένκο» του αντικομμουνισμού προκάλεσε η χθεσινή, από βήματος της Βουλής, αναφορά του Γ.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στα δήθεν… «αποκαλυπτικά δημοσιεύματα» για την δράση του ΔΣΕ και του ΚΚΕ.

Νόμιζαν, βλέπετε, ότι μπορούν να επαναλαμβάνουν τις ανόητες και ψευδεπίγραφες συκοφαντίες τους ενάντια στην ιστορία του ΚΚΕ, του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, του ΔΣΕ, να σπέρνουν αντικομμουνιστικό δηλητήριο και να μένουν στο απυρόβλητο. Φυσικά, το ΚΚΕ έχει απαντήσει εμπεριστατωμένα, μέσα από την ιστορική έρευνα, στους διάφορους, εγχώριους και διεθνείς, «παπαρατσένκο».

Μόνο που χθες ο Δ. Κουτσούμπας τους… «γλέντησε» και μέσα στη Βουλή. Τους ήρθε από ‘κει που δεν το περίμεναν, με τρόπο που δεν περίμεναν, γι’ αυτό και σήμερα σκούζουν σαν τις «μωρές παρθένες».

«Εκνευρισμός στο ΚΚΕ για τα ντοκουμέντα του Εμφυλίου» και «προσβολή» προς το πρόσωπο του ιστορικού Σεργκέι Ρατσένκο γράφει σήμερα το «protagon.gr» και εμείς ρωτάμε: Που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια εκεί στο «Protagon»; Όχι πως μας κάνει εντύπωση…

Οι αστοί δημοσιολόγοι έχουν συνηθίσει, χρόνια τώρα, να υβρίζουν, να συκοφαντούν, να επιχειρούν να υποβαθμίσουν το ΚΚΕ και τους κομμουνιστές. Όταν όμως το ΚΚΕ, δια στόματος του Γενικού Γραμματέα, τους απαντά στην γλώσσα που καταλαβαίνουν, τότε παριστάνουν τις θιγμένες αρσακειάδες. Και «παπαρατσένκο» και υποκριτές. «Αυτοί είστε», που θα λεγε και ο Γεν. Γραμματέας.

Αποδεικνύεται ότι «ξύλινη» δεν είναι η γλώσσα που χρησιμοποιεί το ΚΚΕ, που λέει τα πράγματα με το όνομα τους, αλλά η γλώσσα του αντικομμουνισμού που για να χτυπήσει το Κόμμα της εργατικής τάξης αναμασά τα ίδια χιλιοειπωμένα ψέματα εδώ και δεκαετίες. Εβδομήντα και πλέον χρόνια, βγάζουν και ξαναβγάζουν απ’ το σεντούκι τους τις ίδιες σκουριασμένες συκοφαντίες για το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, το ΔΣΕ, το ΚΚΕ, τις οποίες κάθε φορά βαφτίζουν «αποκαλυπτικά δημοσιεύματα» και «νέα στοιχεία».

Χρήσιμο εργαλείο ο αντικομμουνισμός, συν τοις άλλοις, για να θολώνει τα νερά, να αποπροσανατολίζει το λαό και να «γαμά την συζήτηση» (όπως πολύ πετυχημένα είχε πει κάποτε ο Σπ. Χαλβατζής σε εκπομπή του Χατζηνικολάου) γύρω από τα πραγματικά λαϊκά προβλήματα.

Ε, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη…

Τι σημαίνει η λέξη «παπαριά»; – Πόσο χυδαία είναι;