Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης

ΗΠΑ: Κυρώσεις κατά του υπουργού Άμυνας της Κούβας

Αλλο ένα βήμα κλιμάκωσης της επιθετικότητας κατά της Κούβας έκανε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ανακοινώνοντας (τα ξημερώματα της Παρασκευής ώρα Ελλάδας) κυρώσεις κατά του υπουργού Άμυνας της Κούβας, Λεοπόλδο Σίντρα Φρίας (Leopoldo Cintra Frías) με το γνωστό πρόσχημα της «παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων» αλλά και με αυτό της «υποστήριξης» στον Πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

«Ως υπουργός αρμόδιος για τις Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κούβας, ο Σίντρα Φρίας φέρει ευθύνη για τις ενέργειες της Κούβας με στόχο την ενίσχυση του καθεστώτος του πρώην Προέδρου Μαδούρο στη Βενεζουέλα», αναφέρει προκλητικά η ανακοίνωση του αμερικανικού ΥΠΕΞ, που επιβάλλει στον Σίντρα Φρίας και στα δύο παιδιά του απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ.

Cuba Leopoldo Cintra Frías

ΣΣ |> Ο υπουργός άμυνας στρατηγός Leopoldo Cintra Frías, πήρε μέρος σαν επί κεφαλής στη διεθνιστική παρουσία του νησιού της επανάστασης  σε Αιθιοπία, Αγκόλα κά. και του έχει αποδοθεί ο τίτλο του «Héroe de la República de Cuba» (Ήρωα της Δημοκρατίας της Κούβας)

✔️  Δείτε και Rechazo enérgicamente decisión del Dpto de Estado de prohibir la entrada a #EEUU del Ministro de las Fuerzas Armadas Revolucionarias de #Cuba, medida sin ningún efecto práctico, amenazadora y calumniosa. Reitero nuestra invariable solidaridad con #Venezuela. #CubaVsBloqueo

telesur logo

✔️  Απορρίπτουν τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον υπουργού άμυνας της Κούβας

Leopoldo Cintra Frías

με πληροφορίες και από το Ριζοσπάστη