Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

🚩 PCI 🚩 ΚΚ Ιταλίας «Συνδικάτα που συνυπογράφουν εκκλήσεις με τους βιομήχανους υπέρ της “Ευρώπης” προδίδουν τους εργαζόμενους»

«Η ΕΕ είναι ενάντια στους εργάτες και όποιος θέλει να εκπροσωπεί και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων πρέπει να είναι εναντίον της ΕΕ. Δεν μπορεί να υπάρξουν ενδιάμεσες οπτικές» Αυτά δήλωσε ορθά-κοφτά στις 9-Απρ ο Marco Rizzo, ΓΓ του ΚΚΙταλίας, σε σύντομη ανάρτηση

PCI

Και συνέχισε: Το γεγονός ότι τα συνδικάτα, με την CGIL του Landini επί κεφαλής, (ΣΣ |> αναφέρεται σ’ αυτή γιατί υποτίθεται είναι «αριστερή»…) υπογράφουν μια προσφυγή μαζί με την Confindustria (ΣΣ |> Συνομοσπονδία Βιομηχάνων, ο ιταλικός ΣΕΒ) για υπεράσπιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι μια διπλή προδοσία των εργαζομένων ».

Η πρώτη προδοσία είναι να υπογράψει μια έκκληση μαζί με τα αφεντικά, που σημαίνει την αποδοχή της ιδέας ότι είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα και αρνούμαστε τη σύγκρουση μεταξύ κεφαλαίου και εργασίας.

Η δεύτερη προδοσία είναι να υποστηρίξει την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί ότι είναι ο υποστηρικτής των χειρότερων πολιτικών ενάντια στα συμφέροντα και τα δικαιώματα των Ευρωπαίων εργαζομένων και των λαών. Χάρη στην ενιαία αγορά οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι μεταξύ τους, με ανταγωνισμό για το χειρότερο στον τομέα των μισθών και των δικαιωμάτων που γίνεται εργαλείο στα χέρια των μεγάλων καπιταλιστών να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Δεν έχουμε καμιά εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που οδηγούν την ΕΕ

Δεν πιστεύουμε πως υπάρχει η παραμικρή δυνατότητα αλλαγής από μέσα.

Η CGIL, η CISL και η UIL προκάλεσαν για πολλοστή φορά τους εργαζόμενους, υποτάσσοντάς τους στα συμφέροντα της Confindustria και του μεγάλου κεφαλαίου, που κατέχει τον πυρήνα υπεράσπισης των συμφερόντων της μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Μαζί CGIL CISL UIL Μπορούμε

Επιμέλεια  Ομάδα ¡H.lV.S!

Επικοινωνία – [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] – Blog

¡H.lV .S 1