Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ένα θρασύδειλο ναζιστικό ανθρωπάριο σχολιάζει το θάνατο του Μ. Γλέζου

Ευκαιρία να στάξει αντικομμουνιστικό δηλητήριο βρήκε το θρασύδειλο ναζιστικό ανθρωπάριο, ο χρυσαυγίτης Παππάς, με αφορμή το θάνατο του Μανώλη Γλέζου.

Σαν γνήσιος απόγονος των Ναζί, του Χίτλερ, του Μουσολίνι και των Ταγματασφαλιτών, ο Παππάς συνέδεσε το θάνατο του Μ. Γλέζου με την επέτειο της δολοφονίας του Νίκου Μπελογιάννη, γράφοντας στο Twitter για «κάθαρση».

Επ’ αυτού μπορούν να γίνουν τρία σχόλια:

1) Ο χρυσαυγίτης Παππάς είναι πατενταρισμένος Ναζί, φασιστόμουτρο με περικεφαλαία. Και ως τέτοιος – Ναζί και φασίστας – δεν θα μπορούσε παρά να είναι εκπρόσωπος του χυδαιότερου παλιανθρωπισμού.

2) Προφανώς, τα χρυσαυγίτικα ναζιστόμουτρα δε θα μπορέσουν ποτέ να συγχωρήσουν το Μ. Γλέζο και τον Λ. Σάντα για την ενέργεια τους, τη νύχτα της 30ης προς την 31η Μάη 1941, να κατεβάσουν από την Ακρόπολη το κουρελόπανο με την σβάστικα, το σύμβολο του χιτλερισμού. Αυτό το «σύμβολο» προσκυνούν οι «Παππάδες», οι «Κασιδιάρηδες» και τα λοιπά ναζιστοειδή.

Αυτό το υπόλειμμα του χιτλεροφασισμού μίλησε για το Γλέζο και το Μπελογιάννη.

3) Να «χαίρεται» το δικαστικό σώμα την κα. Αδαμαντία Οικονόμου, την εισαγγελέα στη δίκη της ναζιστικής συμμορίας που με, σκανδαλώδη και προκλητικό τρόπο, πρότεινε την αθώωση των ορφανών του Χίτλερ.

 

glezos16 glezos18
glezos15 glezos19
glezos25 glezos30