Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ηλ. Κασιδιάρης: Είμαι αθώος, το είπε και η εισαγγελέας. Δώστε μου αναστολή

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μπήκε στη δικαστική αίθουσα για δεύτερη φορά σε πεντέμισι χρόνια δίκης,  για να υπερασπιστεί ο ίδιος το «δικαίωμα» του για αναστολή της ποινής του Η πρώτη ήταν κατά την απολογία του.

«Ήρθα ο ίδιος για να διεκδικήσω το δικαίωμα αναστολής στην εκτέλεση της ποινής μου«», είπε και συνέχισε: «Είμαι αθώος και την αθωότητά μου δεν τη στηρίζω μόνο στη δική μου πεποίθηση. Τη στηρίζω και στην επτάωρη αγόρευση της κυρίας εισαγγελέως που επί οκτώ ώρες αγόρευε για την αθωότητά μου».

Χαρακτήρισε «εξοντωτική» την ποινή και πρόσθεσε: «Η ποινή που μου επέβαλε το δικαστήριό σας με εξοντώνει σε επίπεδο ηθικό, πολιτικό και ανθρώπινο».

«Με 20.000 βίαιους διαδηλωτές έξω από την πόρτα» ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου, είπε επίσης και έκλεισε επαναλαμβάνοντας ότι η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου έχει επιχειρηματολογήσει στην αγόρευσή της υπέρ της αθωότητάς του.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, λέγοντας ότι «έχουν παραβιαστεί όσα προβλέπει η Σύμβαση».

Βέβαια, τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής, οι δύο δολοφονίες και οι αρκετές δολοφονικές επιθέσεις, για τιςοποίες φέρει ακαίραιη την ευθύνη τόσο ό ίδιος όσο και η εγκληματική Χρυσή Αυγή της οποίας ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος, κατά τη λογική του δεν παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν παραβίαζε τα ανθρώπινα δικαιώματα η δική του συμπεριφορά όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η συμπεριφορά αυτού που απειλούσε και έδερνε γυναίκες για να στείλει μήνυμα τρόμου στην κοινωνία…

Η σπορά των δοσιλόγων: Κασιδιάρης παραλληλίζει τον εαυτό του με τον Κολοκοτρώνη!!!

mpelogiannis