Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Συγχωρήστε με, κύριε. Δεν το έκανα επίτηδες» – Εσύ με ποια γυαλιά θα το δεις;

Σχόλιο Ηρακλής Κακαβάνης //

Χτες, το πρωί στο twitter δημοφιλές χάστανγκ ο Πορτοσάλτε, το απόγευμα η Μάνδρου, σήμερα ο Ρουβάς… Συνεχώς διευρύνει το αντιφασιστικό μέτωπο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ασχολήθηκα ποτέ (σπανίως το Ατέχνως) με περιπτώσεις σαν τις προαναφερόμενες (Μπόλικα τα κοκοράκια του συστήματος και τα κικιρίκου καθημερινά) γιατί θεωρώ ότι τις περισσότερες φορές λειτουργούν αποπροσανατολιστικά (Αντουανέτες και Λουδοβίκοι κρύβουν τους λύκους και τα τσακάλια)

Στην προκειμένη περίπτωση, ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ, έγινε τιμητής πολιτικών και κοινωνικών αξιών. Αυτός ο ίδιος που προχτές έσβηνε τα συνθήματα που απαιτούσαν να μπουν οι ναζί στη φυλακή.

Κοντά σε αυτόν και άλλοι τέτοιοι τιμητές… και αντιφασίστες…. Χώρο μπόλικο έχουν στα ΣΥΡΙΖΑικα μέσα και στα socia media το δίκτυό τους καλά λειτουργεί.

Όσον αφορά την κ. Μάνδρου καμία έκπληξη. Με τα μάτια μιας αστής και «αποστασιοποίηση» αντάξια της της θέσης της και της δημοσιογραφίας που υπηρετεί, εξέφρασε αυτό που καταλαβαίνει και δεν το θεωρεί καθόλου μα καθόλου απαξιωτικό, ρατσιστικό κλπ.

«Συγχωρήστε με, κύριε. Δεν το έκανα επίτηδες» είπε η Μαρία Αντουανέτα όταν ανεβαίνοντας στην γκιλοτίνα σκόνταψε στο πόδι κάποιου…

banner aggoules