Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ψήφισμα στήριξης σε Κουβανούς αντεπαναστάτες εξέδωσε το γερμανικό Die Linke

Τον πραγματικό του ρόλο, ως νεροκουβαλητής των ιμπεριαλιστών και εχθρός των λαϊκών συμφερόντων, αποκάλυψε το «αριστερό» κόμμα της Γερμανίας, το Die Linke.

Σε πρόσφατο ψήφισμα που εξέδωσε η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος το Die Linke απώλεσε και τελευταίο «φύλο συκής», εκφράζοντας την στήριξη του στο αντεπαναστατικό «Κίνημα του Σαν Ισίδoρο» στην Κούβα!

Υπό το πρόσχημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του… «εκδημοκρατισμού της Κουβανικής κοινωνίας», το «αδελφό κόμμα» του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία ουσιαστικά εκφράζει την αλληλεγγύη του στην, υποστηριζόμενη και χρηματοδοτούμενη, από τις ΗΠΑ αντεπαναστατική επιχείρηση που έχει στηθεί εδώ και λίγους μήνες στην Αβάνα.

Πρόκειται επί της ουσίας για ευθεία στήριξη του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος στις αποσταθεροποιητικές προσπάθειες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που εντάθηκαν επί των ημερών Τραμπ και που αναμένεται να έχουν συνέχεια και με τη νέα διοίκηση του Τζο Μπάιντεν.

Θυμίζεται ότι το Die Linke αποτελεί βασικό μέλος του λεγόμενου «Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς».

Με πληροφορίες από idcommunism.com

Στημένη, αντεπαναστατική ενέργεια υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ | Κίνημα San Isidro | Video

Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης: Καταγγέλλει την στηριζόμενη από τις ΗΠΑ αντεπαναστατική προβοκάτσια του «Σαν Ισίδορο»