Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βίντεο με τον Μιχαλολιάκο να λέει ό,τι ακριβώς και ο Μπαρμπαρούσης στη Βουλή

Αυτά που είπε ο Μπαρμπαρούσης στη βουλή και καταχειροκροτήθηκε από τα υπόλοιπα παραβρισκόμενα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ήταν μια επανάληψη όσων κατά καιρούς και ο ίδιος ο Αρχηγός τους Ν. Μιχαλολιάκος είπε (και) δημόσια.

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης έχει κατ’ επανάληψη διακηρύξει ότι η στρατηγική της οργάνωσής του είναι η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος με πραξικόπημα και η κατάργηση των εκλογών.

Οπως ομολογεί ο ίδιος, η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα «μόνο με τη νομική έννοια του όρου» και στόχος της είναι η κατάργηση όλων των κομμάτων.

Αυτά προκύπτουν και από βίντεο που δημοσιοποιεί ο Δ. Ψαρράς στην ΕφΣυν.

Οι δηλώσεις αυτές ήταν δημόσιες, αλλά δεν προκάλεσαν την επέμβαση των εισαγγελικών αρχών, όπως συνέβαινε άλλωστε με όλες τις εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής μέχρι τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η ηγεσία της οργάνωσης παρέμεινε στο απυρόβλητο, ακόμα και σε περιπτώσεις ακραίες, όπως η επίθεση της ομάδας κρούσης από τον Περίανδρο, τον Ιούνιο του 1998, παρότι ο Ανδρουτσόπουλος έχει αναφερθεί στους Παναγιώταρο και Μιχαλολιάκο ως φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.

Με αυτή την αίσθηση ελευθερίας είπε όσα είπε την περασμένη βδομάδα ο Μπαρμπαρούσης στη Βουλή, προφανώς σε συνεννόηση με την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Μόλις όμως ο αρχηγός τους αντιλήφθηκε ότι η πρόσκληση σε πραξικόπημα δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση στους πολίτες και προκάλεσε την επέμβαση της Δικαιοσύνης, και μπροστά στον κίνδυνο η άσκηση δίωξης που διέταξε ο εισαγγελέας να αφορά σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα, έσπευσε να αποκηρύξει τον βουλευτή του, για να μπορεί να συνεχίζει με το προσωπείο του πολιτικού κόμματος.

Ο δε Μπαρμπαρούσης, «πουλώντας» κάλπικο πατριωτισμό» απέδωσε τα λεγόμενα του σε «ατυχή επιλογή εκφράσεων που ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μία στιγμή θυμικής έξαρσης» και δήλωσε πίστη στο Σύνταγμα!!!

Το ερώτημα είναι, και απευθύνεται στη Δικαιοσύνη, πείθεται από τις κινήσεις τακτικής και από τις δηλώσεις συσκότισης των χρυσαυγιτών που είναι υπόδικοι στην εν εξελίξη δίκη της Χρυσής Αυγής; Θα ολοκληρωθεί άρραγε αυτή η δίκη και πότε;