Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προκειμένου να συνεχίσει να φορά το προσωπείο του πολιτικού κόμματος, η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής διέγραψε τον Μπαρμπαρούση

Στην απέλ­πι­δα προ­σπά­θειά της να κρύ­ψει το αντι­δη­μο­κρα­τι­κό, ναζι­στι­κό, άρα εγκλη­μα­τι­κό της πρό­σω­πο και να συνε­χί­σει να παρου­σιά­ζε­ται ως πολι­τι­κό κόμ­μα, η εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση Χρυ­σή Αυγή, «απο­κή­ρυ­ξε»(!) τον βου­λευ­τή της Κ. Μπαρ­μπα­ρού­ση, τη στιγ­μή που ο κοι­νο­βου­λευ­τι­κός της εκπρό­σω­πος Παπ­πάς, έμμε­σα έδω­σε την κάλυ­ψή του, λίγο μετά το σόου πατρι­δο­κα­πη­λί­ας στη Βουλή.

Ο επι­κε­φα­λής της εγκλη­μα­τι­κής συμ­μο­ρί­ας της Χρυ­σής Αυγής, Νικό­λα­ος Μιχα­λο­λιά­κος, και μπρο­στά στον κίν­δυ­νο η άσκη­ση δίω­ξης που διέ­τα­ξε ο εισαγ­γε­λέ­ας να αφο­ρά σύσ­σω­μη την Κοι­νο­βου­λευ­τι­κή Ομά­δα, ανα­γκά­στη­κε να προ­βεί στην ακό­λου­θη δήλωση:

“Η Χρυ­σή Αυγή κατα­δι­κά­ζει την δήλω­ση Μπαρ­μπα­ρού­ση, η οποία είναι εκτός γραμ­μής της Χρυ­σής Αυγής, η οποία είναι ένα πολι­τι­κό Κίνη­μα και ο βου­λευ­τής Μπαρ­μπα­ρού­σης με την δήλω­ση του αυτή έδω­σε μια βαθιά επι­κοι­νω­νια­κή ανά­σα στο ΣΥΡΙΖΑ.»

Λίγο αργό­τε­ρα έγι­νε γνω­στό από το προ­ε­δρείο της Βου­λής, ότι ο Κώστας Μπαρ­μπα­ρού­σης τέθη­κε εκτό­ες της κοι­νο­βου­λευ­τι­κής ομά­δος της Χρυ­σής Αυγής.

Ό,τι και να κάνουν για να κρύ­ψουν το πραγ­μα­τι­κό εγκλη­μα­τι­κό τους πρό­σω­πο, όσο και αν καθυ­στε­ρεί η Δικαιο­σύ­νη στη Δίκη των εγκλη­μά­των της, ένα είναι σίγου­ρο: ο λαός θα τους τσα­κί­σει, πολι­τι­κά. Κανέ­νας ελιγ­μός δε θα τους σώσει. Είναι γνω­στά τα έργα και οι ημέ­ρες τους.

Δ. Κου­τσού­μπας: «Όταν μιλά­με για δολο­φό­νους, για μια εγκλη­μα­τι­κή ναζι­στι­κή οργά­νω­ση που βρί­σκε­ται υπό­δι­κη, αυτό από μόνο του τα λέει όλα»

Θ. Παφί­λης: «Από στό­μα­τος κορά­κου “κρα” θα ακού­σεις. Στην περί­πτω­ση της Χρυ­σής Αυγής προ­σβάλ­λου­με και τα κοράκια»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο