Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: «Όταν μιλάμε για δολοφόνους, για μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση που βρίσκεται υπόδικη, αυτό από μόνο του τα λέει όλα»

«Δεν φτά­νει μόνο ή απλά να κατα­δι­κά­ζου­με τη στά­ση των ναζί χρυ­σαυ­γι­τών, όπο­τε κάνουν μια ακραία φασι­στι­κή προ­πα­γάν­δα μέσα στη Βου­λή ή έξω απ’ αυτήν ή να παίρ­νου­με απλά τα μέτρα, με βάση τη δια­δι­κα­σία και τη λει­τουρ­γία του Κοι­νο­βου­λί­ου, απο­κλει­σμού τους μια-δυο μέρες» ανέ­φε­ρε στην αρχή της ομι­λί­ας του στη Βου­λή ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρης Κουτσούμπας.

«Όταν μιλά­με για δολο­φό­νους, για μια εγκλη­μα­τι­κή ναζι­στι­κή οργά­νω­ση που βρί­σκε­ται υπό­δι­κη, αυτό από μόνο του τα λέει όλα: Και για την ηγε­σία της και για τους βου­λευ­τές της και για τους εκά­στο­τε πλη­ρω­μέ­νους μπρά­βους που χρη­σι­μο­ποιεί ως μέλη της για να δολο­φο­νούν αθώ­ους συμπο­λί­τες μας. Ο ελλη­νι­κός λαός γι’ αυτό πρέ­πει να πάρει την υπό­θε­ση στα χέρια του, το λαϊ­κό κίνη­μα το ίδιο να τους τσα­κί­σει ορι­στι­κά» υπο­γράμ­μι­σε ο κ. Κουτσούμπας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο