Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κίνδυνος παραγραφής για Μιχαλολιάκο — Παναγιώταρο — Πολύ σοβαρά ερωτήματα καθώς ο χρόνος εκπνέει

Εχου­με γρά­ψει αρκε­τές φορές το προη­γού­με­νο διά­στη­μα για τις απο­κα­λυ­πτι­κές συνο­μι­λί­ες που είδαν εκ νέου τη δημο­σιό­τη­τα στη δίκη της Χρυ­σής Αυγής, όπου ο πρώ­ην υπαρ­χη­γός της ναζι­στι­κής οργά­νω­σης Αντώ­νης Ανδρου­τσό­που­λος, γνω­στός και ως «Περί­αν­δρος», κατο­νο­μά­ζει ευθέ­ως τον Μιχα­λο­λιά­κο ως ηθι­κό αυτουρ­γό της δολο­φο­νι­κής επί­θε­σης στον Δ. Κου­σου­ρή το 1998 και τον Πανα­γιώ­τα­ρο ως έναν από τους φυσι­κούς αυτουργούς.

Θυμί­ζου­με ξανά ότι ο πρώ­ην υπαρ­χη­γός της Χρυ­σής Αυγής Ανδρου­τσό­που­λος, που κατα­δι­κά­στη­κε αμε­τά­κλη­τα για από­πει­ρα ανθρω­πο­κτο­νί­ας του Δ. Κου­σου­ρή, στις απο­κα­λυ­πτι­κές συνο­μι­λί­ες που είδαν τη δημο­σιό­τη­τα έχει δηλώ­σει επί λέξει: «Αν ανοί­ξω το στό­μα μου στέλ­νω φυλα­κή για φυσι­κό αυτουρ­γό τον Πανα­γιώ­τα­ρο και ηθι­κό τον Μιχα­λο­λιά­κο (…) αν πω την αλή­θεια ότι ένας από αυτούς είναι ο Πανα­γιώ­τα­ρος και ότι με έβα­λε ο Μιχαλολιάκος…».

Ωστό­σο, ενώ επί­κει­ται άμε­σα η παρα­γρα­φή της ποι­νι­κής ευθύ­νης τους για τη συγκε­κρι­μέ­νη δολο­φο­νι­κή επί­θε­ση, καμία σχε­τι­κή ενέρ­γεια δεν έχει δια­τα­χθεί μέχρι στιγ­μής από τις εισαγ­γε­λι­κές αρχές! Προ­κα­λούν πολύ σοβα­ρά ερω­τή­μα­τα τόσο η απρα­ξία των εισαγ­γε­λι­κών αρχών όσο και η σιω­πή του — λαλί­στα­του σε άλλες περι­πτώ­σεις — υπουρ­γού Δικαιοσύνης!

Τι συμ­βαί­νει τελικά;

Θα μας δοθεί κάποια απάντηση;

Πηγή: Ριζο­σπά­στης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο