Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το Twitter …τρολάρει το Facebook – Ωρες μετά το «μπλακ άουτ» καμία ένδειξη αποκατάστασης

Με τη φράση «καλησπέρα κυριολεκτικά σε όλους» το Twitter στέλνει χιουμοριστικό μήνυμα για το «μπλακ άουτ» σε Facebook, Instagram και WhatsΑpp που …αποσύνδεσε εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο. Τιτίβισμα που συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο likes σε μόλις μία ώρα! Επίσης, το τιτίβισμα αξιοποίησαν και άλλοι κολοσσοί για το δικό τους επικοινωνιακό παιχνίδι. Με σχόλια συμμετείχαν  εταιρίες όπως Amazon Prime, Diablo, LADbible, OnlyFans, Rovio, UNO, Alexa, KFC, The Sims και πολλές ακόμα. «Γεια, Τι μπορώ να σας φέρω;», σχολίασε η γιγαντιαία αλυσίδα fast food McDonalds.

Πλέον, οι περισσότερους χρήστες έχουν στραφεί στο Twitter τις τελευταίες ώρες, με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης να «υποδέχεται» εκατομμύρια νέα «τιτιβίσματα».

Την ίδια ώρα το πρόβλημα με τα social media του Μαρκ Ζάκερμπεργκ δείχνει σοβαρότερο απ’ ότι φαινόταν αρχικά, καθώς πέρασαν αρκετές ώρες (από τις 6 το απόγευμα, ώρα Ελλάδος) από τότε που συνέβη το παγκόσμιο «μπλακ άουτ» και δεν υπάρχει καμία ένδειξη αποκατάστασης και κανείς από την εταιρεία δεν έχει δώσει εξήγηση για το ζήτημα ή εκτιμήσεις για το πότε θα διορθωθεί το πρόβλημα.

vivlio mpelogiannis