Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Άνδρες την Ασφάλειας μπήκαν σε σχολείο σε ώρα λειτουργίας για να ανακρίνουν τους διδάσκοντες!!!

Άνδρες την Ασφά­λειας εισήλ­θαν στο 3ο Δημο­τι­κό Σχο­λείο Αχαρ­νών, (μετά την καταγ­γε­λία που έκα­νε γονέ­ας στην Αστυ­νο­μία για­τί το παι­δί του έχα­σε στο σχο­λείο το ειδι­κό ορθο­δο­ντι­κό μασε­λά­κι του), χωρίς προει­δο­ποί­η­ση και σε ώρα λει­τουρ­γί­ας της σχο­λι­κής μονά­δας για να ανα­κρί­νουν τους διδάσκοντες!!!

Το απα­ρά­δε­κτο αυτό περι­στα­τι­κό καταγ­γέλ­λει ο Σύλ­λο­γος Εκπαι­δευ­τι­κών ΠΕ Αν. Αττι­κής «Ο Σωκρά­της», τονί­ζο­ντας ότι «θίγει τους εκπαι­δευ­τι­κούς ως παι­δα­γω­γούς και επι­στή­μο­νες. Το σχο­λείο δεν είναι χώρος που η Ασφά­λεια μπο­ρεί να δρα όπο­τε θέλει και χωρίς να λαμ­βά­νε­ται υπό­ψη η παρου­σία μαθη­τών, να καλεί τους εκπαι­δευ­τι­κούς να “δώσουν λόγο”».

Προ­σθέ­τει επί­σης ότι «η Ασφά­λεια όφει­λε να έχει ενη­με­ρώ­σει τη διεύ­θυν­ση του σχο­λεί­ου και κατό­πιν συνεν­νό­η­σης και με συγκε­κρι­μέ­νο ραντε­βού, να προ­χω­ρή­σει στην προ­βλε­πό­με­νη εξέταση.

Κανέ­νας, όποιο τίτλο και να φέρει, δεν έχει δικαί­ω­μα να μπαί­νει στο χώρο που δια­παι­δα­γω­γού­με τα παι­διά μας σαν να ήταν “τσι­φλί­κι” του! Στο σχο­λείο τα προ­βλή­μα­τα που προ­κύ­πτουν τα λύνου­με με παι­δα­γω­γι­κό τρόπο!».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο