Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήμος Καισαριανής: Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Για τρί­τη συνε­χό­με­νη χρο­νιά, ο Δήμος Και­σα­ρια­νής διορ­γα­νώ­νει σει­ρά εκδη­λώ­σε­ων για τον εορ­τα­σμό των Απο­κριών για μικρούς και μεγάλους.

Πρώ­τος σταθ­μός στις εκδη­λώ­σεις η Κυρια­κή 11 Φλε­βά­ρη στα ΚΑΠΗ­της πόλης. Οπως ανα­φέ­ρε­ται σε σχε­τι­κό δελ­τίο Τύπου: «Εκεί θα στη­θεί ένα μεγά­λο γλέ­ντι με φαγη­τό, ποτό και μου­σι­κή. Την έναρ­ξη θα πραγ­μα­το­ποι­ή­σουν τα τμή­μα­τα του Πολι­τι­στι­κού Κέντρου του Δήμου μας, όπου θα ανα­βιώ­σουν μέσα στους δρό­μους της πόλης το παρα­δο­σια­κό έθι­μο “Κου­δου­νά­δες” κατα­λή­γο­ντας στις 12 το μεση­μέ­ρι στα ΚΑΠΗ σημα­το­δο­τώ­ντας την έναρ­ξη των απο­κριά­τι­κων εκδηλώσεων».

Σει­ρά έχουν οι μαθη­τές της πόλης, το Σάβ­βα­το 17 Φλε­βά­ρη στις 10.30 π.μ στο Σκο­πευ­τή­ριο. «Ο Δήμος Και­σα­ρια­νής και το 2ο Σύστη­μα Προ­σκό­πων Και­σα­ρια­νής θα έχουν δια­μορ­φώ­σει στί­βους μάχης και οι ομά­δες από τα Γυμνά­σια και τα Λύκεια θα δια­γω­νι­στούν μετα­ξύ τους διεκ­δι­κώ­ντας το έπαθλο!»

Την Κυρια­κή 18 Φλε­βά­ρη στις 3 μ.μ. θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η μεγά­λη καρ­να­βα­λι­κή παρέ­λα­ση στο κέντρο της πόλης. Ξεκι­νώ­ντας από τρεις δια­φο­ρε­τι­κές γει­το­νιές, την πλα­τεία Αλε­ξάν­δρου, το πάρ­κο 2ας Μαΐ­ου και τα Γυμνά­σια της πόλης, όλοι οι καρ­να­βα­λι­στές θα συγκε­ντρω­θούν στο σχο­λι­κό συγκρό­τη­μα «Βενι­ζέ­λου» και θα ξεκι­νή­σουν την παρέ­λα­σή τους, που θα κατα­λή­ξει στην πλα­τεία «Δημάρ­χου Π. Μακρή».

Οι απο­κριά­τι­κες εκδη­λώ­σεις θα ολο­κλη­ρω­θούν την Καθα­ρά Δευ­τέ­ρα 19 Φλε­βά­ρη στις 11.30 π.μ. στο πάρ­κο Αϊ — Γιάν­νη στα Ξύλινα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο