Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ που τους έχει τρεις μήνες απλήρωτους εξαπολύουν οι εργαζόμενοι «Στο Κόκκινο»

 

Τρεις μήνες απλή­ρω­τοι οι εργα­ζό­με­νοι «Στο Κόκ­κι­νοι» και βλέ­πο­ντας το σταθ­μό να αιμορ­ρα­γεί και να καρ­κι­νο­βα­τεί, με ανα­κοί­νω­σή τους στρέ­φο­νται κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργα­ζό­με­νοι, σχο­λιά­ζο­ντας το γεγο­νός ότι «καθιε­ρώ­θη­καν» οι καθυ­στε­ρή­σεις στις κατα­βο­λές δεδου­λευ­μέ­νων (αν και έχουν απο­χω­ρή­σει 13 συνά­δελ­φοί τους), καθώς και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρνεί­ται να παρου­σιά­σει ένα συνο­λι­κό πλά­νο για τον σταθ­μό, οδη­γώ­ντας τον στην απα­ξί­ω­ση, εξέ­δω­σαν την ακό­λου­θη ανακοίνωση:

«Από το ραδιό­φω­νο απέ­να­ντι και το ραδιό­φω­νο που ακού­ει, έχου­με περά­σει στο ραδιό­φω­νο που καρ­κι­νο­βα­τεί. Η πρό­σφα­τη παραί­τη­ση του Μάκη Μηλά­του από τη θέση του διευ­θυ­ντή και από τη θέση του παρα­γω­γού (σοβα­ρή απώ­λεια με επι­πτώ­σεις στους ακρο­α­τές) είναι απο­τέ­λε­σμα μιας πορεί­ας διαρ­κούς απα­ξί­ω­σης και αδυ­να­μί­ας του ιδιο­κτή­τη του, του ΣΥΡΙΖΑ δηλα­δή, να δώσει λύσεις.
Επο­μέ­νως, δεν είναι παρά­λο­γο το ερώ­τη­μα εάν μαζί με τις οικο­νο­μι­κές δυσκο­λί­ες υπάρ­χει και πολι­τι­κή επιλογή.

Όταν σου ζητά­νε να τρα­βή­ξεις κου­πί περι­μέ­νεις να σου δώσουν και τα κου­πιά. Ήλπι­ζα για 9 μήνες δυστυ­χώς μάταια. Η υπο­μο­νή μου εξα­ντλή­θη­κε και παραι­τή­θη­κα από διευ­θυ­ντής του σταθ­μού και κατ’ επέ­κτα­ση από παρα­γω­γός». Καλύ­τε­ρα χωρίς δου­λειά παρά χωρίς αυτο­ε­κτί­μη­ση, το σκε­πτι­κό της παραί­τη­σης του Μάκη Μηλά­του που απο­τυ­πώ­νει την πραγ­μα­τι­κό­τη­τα του ΚΟΚΚΙΝΟΥ σε ένα τοπίο στα ΜΜΕ που αλλάζει.

Για τα αίτια που φτά­σα­με ως εδώ μπο­ρεί ο καθέ­νας από μας να δώσει τη δική του απά­ντη­ση. Για το απο­τέ­λε­σμα ωστό­σο, η απά­ντη­ση δεν μπο­ρεί παρά να είναι κοινή.

Απου­σία ενδια­φέ­ρο­ντος και συνε­χής μετά­θε­ση των ανα­γκαί­ων απα­ντή­σε­ων που αντι­κει­με­νι­κά οδη­γούν στο μαρα­σμό του ραδιο­φώ­νου και με μαθη­μα­τι­κή ακρί­βεια στην πτώ­ση. Πώς αλλιώς μπο­ρεί να μετα­φρα­στεί, αν όχι με πολι­τι­κή βού­λη­ση αποδυνάμωσης:

Η παρα­πο­μπή διαρ­κώς στις ελλη­νι­κές καλέν­δες της παρου­σί­α­σης του σχε­δί­ου του ιδιο­κτή­τη για το ΚΟΚΚΙΝΟ.

Η κανο­νι­κό­τη­τα στην καθυ­στέ­ρη­ση κατα­βο­λής δεδου­λευ­μέ­νων που φτά­νει τους 2,5 με 3 μήνες, παρά τις απο­χω­ρή­σεις 13 εργα­ζο­μέ­νων τον τελευ­ταίο χρόνο.

Η απο­γύ­μνω­ση της ιστο­σε­λί­δας stokokkino.gr στην οποία έχουν μεί­νει μόνο δύο εργα­ζό­με­νοι, παρό­τι είχε φτά­σει σε πολύ αξιό­λο­γα επί­πε­δα επισκεψιμότητας.

Οι κραυ­γα­λέ­ες ελλεί­ψεις στην υλι­κο­τε­χνι­κή υποδομή.

Η παρα­χώ­ρη­ση στην 24 MEDIA (συμ­φε­ρό­ντων Μάρη) της συχνό­τη­τας «Μωβ» στη Θεσ­σα­λο­νί­κη που ήταν ιδιο­κτη­σία του ΣΥΡΙΖΑ και έως τότε παρέ­με­νε ανα­ξιο­ποί­η­τη. Έτσι, απέ­να­ντι από το ΚΟΚΚΙΝΟ Θεσ­σα­λο­νί­κης βρέ­θη­κε ο σταθ­μός News 24/7. Την ίδια ώρα, το ΚΟΚΚΙΝΟ Θεσ­σα­λο­νί­κης που υπο­φέ­ρει οικο­νο­μι­κά, ενοι­κιά­ζει τη συχνό­τη­τα από την οποία εκπέμπει.

Οι αθε­τή­σεις δεσμεύσεων.

Τα περι­θώ­ρια έχουν εξα­ντλη­θεί. Οι εργα­ζό­με­νοι στο ΚΟΚΚΙΝΟ ζητούν άμε­σα σαφείς απα­ντή­σεις για τις προ­θέ­σεις του ιδιο­κτή­τη σχε­τι­κά με το μέλ­λον του ραδιο­σταθ­μού που βγή­κε στα ερτζια­νά σε δύσκο­λους για τον ΣΥΡΙΖΑ και­ρούς και έχει ήδη κλεί­σει 11 χρό­νια ζωής.

Σε κάθε περί­πτω­ση οι εργα­ζό­με­νοι που έχουν δώσει αρκε­τά δείγ­μα­τα εργα­σια­κής αντο­χής, είναι δια­τε­θει­μέ­νοι να χρη­σι­μο­ποι­ή­σουν όλα τα όπλα που έχουν στη διά­θε­ση τους για να προ­α­σπί­σουν τα δικαιώ­μα­τα τους και να κρα­τή­σουν ζωντα­νό το ΚΟΚΚΙΝΟ».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο