Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο γνωστός λακαμάς Μπέος αντί να βρει τρύπα να κρυφτεί συνεχίζει τις αθλιότητες

Ο γνω­στός λακα­μάς Μπέ­ος αντίο να βρει μια τρύ­πα να κρυ­φτεί που άφη­σε το Βόλο “απρο­στά­τευ­τη πόλη” επί 8 χρό­νια που είναι δήμαρ­χος και δεν έκα­νε τίπο­τα για να την προ­στα­τέ­ψει έχει το θρά­σος να χυδαιο­λο­γεί σε βάρος όσων δρό­μο — δρό­μο βοη­θούν τον κόσμο.

Του χαλά­νε το σόου και τα στη­μέ­να προ­ε­κλο­γι­κά σποτ, και θυμώ­νει ο γνω­στός ακρο­δε­ξιός χυδαιο­λό­γος Μπέ­ος. Και κάνει αυτό που ξέρει καλά. Χυδαιο­λο­γεί κατά όσων του χαλά­νε τη «σού­πα». Χτες ήταν ο Αλκί­νο­ος Ιωαν­νί­δης, σήμε­ρα τα μέλη της ΚΝΕ που απλώ­θη­καν στις συνοι­κί­ες του Βόλου και βοη­θούν τους συμπο­λί­τες τους (Καθα­ρί­ζουν λάσπες, προ­σφέ­ρουν νερό, μαγειρεύουν…)

Έχει το θρά­σος και ζητά να απο­συρ­θούν από τους δρό­μους για να μπο­ρεί να να περιο­δεύ­ει με συνο­δεία κάμε­ρα ο ίδιος (αϊδρω­τος και αλά­σπω­τος) και να φωτο­γρα­φί­ζε­ται για τις ανά­γκες της προ­ε­κλο­γι­κής του εκστρα­τεί­ας, ως καλός ποιμένας.

(Χτες κατη­γο­ρού­σε τον Αλκί­νοο Ιωαν­νί­δη, σήμε­ρα καλεί τα «γρα­φι­κά κομ­μα­τό­σκυ­λα» ‑μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ- «Ας πάνε κάπου αλλού, ας ασχο­λη­θούν με κανα φεστιβάλ»)

Η ντρο­πή είναι για τους ανθρώ­πους, και αν τη χάσει κάποιος, ένα είναι βέβαιο, άθλιος δεν πρό­κει­ται να τη βρει…

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο