Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο φασίστας Αμβρόσιος προβλέπει ισοπεδωτικό σεισμό στην Αθήνα εξαιτίας της… «οργής του θεού»!

«Ξανα­χτυ­πά» ο ακρο­δε­ξιός μητρο­πο­λί­της πρώ­ην Καλα­βρύ­των Αμβρό­σιος, σκορ­πώ­ντας παρα­πλη­ρο­φό­ρη­ση και σκο­τα­δι­σμό στο ποί­μνιο που συνε­χί­ζει να τον… ακολουθεί.

Αυτήν την φορά, σε ανοι­χτή επι­στο­λή του προς τους πιστούς, ο ρασο­φό­ρος φασί­στας προ­βλέ­πει ισο­πε­δω­τι­κό σει­σμό στην Αθή­να που θα προ­κα­λέ­σει… 80.000 νεκρούς, 800.000 τραυ­μα­τί­ες και 2,5 εκατ. άστε­γους πολίτες!

Μάλι­στα, ο Αμβρό­σιος γίνε­ται και… σει­σμο­λό­γος, δίνο­ντας και το ακρι­βές επί­κε­ντρο του επερ­χό­με­νου σει­σμού: Στην Αταλάντη!

Σύμ­φω­να με τον χου­ντι­κό πρώ­ην μητρο­πο­λί­τη, «τα τρα­γι­κά και ακρω­ςκα­τα­στρε­πτι­κά γεγο­νό­τα, τα οποία έγι­ναν στην Θεσ­σα­λία, καθώς επί­σης και σε πολ­λά άλλα μέρη της Γης, φανε­ρώ­νουν την οργήν του Θεού διά την απο­στα­σί­αν του σύγ­χρο­νου ανθρώ­που από την αγκα­λιά του Επου­ρα­νί­ου Πατρός μας!».

«Η οργή, λοι­πόν, του Θεού για την απο­στα­σία μας από την πατρι­κή Του αγκα­λιά εκφρά­ζε­ται με όλα αυτά τα κατα­στρο­φι­κά φαι­νό­με­να, τα οποία επε­κτεί­νο­νται σε ολό­κλη­ρο τον πλα­νή­τη μας, αφού ολό­κλη­ρη η γή είναι δημιούρ­γη­μά Του!», συμπλη­ρώ­νει στο μήνυ­μά του ο πρώ­ην μητροπολίτης.

Σύμ­φω­να με τον ίδιο, τα νέα έρχο­νται από το… Άγιο Όρος! Γρά­φει συγκεκριμένα:

«Τώρα τελευ­ταία από το Άγιον Όρος έχει κυκλο­φο­ρή­σει και μία τρα­γι­κή προει­δο­ποί­η­σις! Εύχο­μαι να είναι fakenews. Σύμ­φω­να με την οποία θα υπάρ­ξουν 80.000 νεκροί, 2.500.000 άστε­γοι και 800.000 τραυ­μα­τί­ες από σει­σμό των Αθη­νών, ο οποί­ος θα γίνει και θα προ­έρ­χε­ται από τον Κοριν­θια­κό και την Αταλάντη».

Ας το μαζέ­ψει κάποιος το φασι­στοει­δές. Του­λά­χι­στον να μην παρα­πλη­ρο­φο­ρεί τον κόσμο, σπέρ­νο­ντας τον πανι­κό με τις σκο­τα­δι­στι­κές αρλού­μπες του…

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο