Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάτρα: Με μεγάλη πορεία δόθηκε απάντηση στο νομοσχέδιο-έκτρωμα (ΦΩΤΟ)

Με τη μεγά­λη μαζι­κή πορεία στους δρό­μους της Πάτρας, δόθη­κε η πρώ­τη απά­ντη­ση εργα­ζο­μέ­νων και λαού στο νομο­σχέ­διο-έκτρω­μα της κυβέρ­νη­σης, σε συνέ­χεια προη­γού­με­νων κυβερ­νη­τι­κών μέτρων. Όπως τονί­στη­κε, ο αγώ­νας συνε­χί­ζε­ται κανείς δεν θα μεί­νει με σταυ­ρω­μέ­να χέρια, ώστε τα αντερ­γα­τι­κά σχέ­δια να μεί­νουν στα χαρτιά.

“Κάτω το νομο­σχέ­διο — έκτρω­μα — Δεν θα γίνου­με σκλά­βοι των αφε­ντι­κών”, ήταν το κεντρι­κό πανό του Εργα­τι­κού Κέντρου Πάτρας, με χιλιά­δες εργα­ζο­μέ­νων να ακο­λου­θούν στην πορεία που ακολούθησε.

“Εργά­τη πολέ­μα το 8ωρο κερ­δή­θη­κε μ’ αγώ­νες και με αίμα” ακού­γε­ται δυνα­τά στους δρό­μους στην μεγά­λη πορεία που πραγ­μα­το­ποιεί­ται αυτή την ώρα στην Πάτρα. Εργα­ζό­με­νοι, λαϊ­κός κόσμος, απαι­τούν ταυ­τό­χρο­να μέτρα προ­στα­σί­ας, σημειώ­νο­ντας ότι δεν είναι κόστος οι ανθρώ­πι­νες ζωές.

“Πλημ­μύ­ρες φωτιές κατα­στρο­φές κόστος δεν είναι οι ανθρώ­πι­νες ζωές” βρο­ντο­φω­νά­ζουν συμπλη­ρώ­νο­ντας: Εργά­τη μη δεχθείς τη σύγ­χρο­νη σκλα­βιά μπο­ρείς να καταρ­γή­σεις νόμους και αφεντικά”.

Στην συγκέ­ντρω­ση και στην πορεία παρών ήταν και ο Σωτή­ρης Παρί­σης, υπο­ψή­φιος Περι­φε­ρειάρ­χης Δυτι­κής Ελλά­δας με τη Λαϊ­κή Συσπείρωση.

Νωρί­τε­ρα έγι­νε συγκέ­ντρω­ση στο Εργα­τι­κό Κέντρο.

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο