Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τους Γιώργο Θαλασσινό, Χρήστο Λεοντή προτείνει για το ΔΣ της ΕΡΤ, ο Ν. Παππάς

Τους Γιώρ­γο Θαλασ­σι­νό και Χρή­στο Λεο­ντή προ­τεί­νει για τη συμπλή­ρω­ση των δύο κενών θέσε­ων μελών του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου της ΕΡΤ, ο υπουρ­γός Ψηφια­κής Πολι­τι­κής, Τηλε­πι­κοι­νω­νιών και Ενη­μέ­ρω­σης, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παπ­πάς γνω­στο­ποί­η­σε την εισή­γη­σή του με επι­στο­λή του προς την Πρό­ε­δρο της Επι­τρο­πής Θεσμών και Δια­φά­νειας της Βου­λής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Σημειώ­νε­ται ότι αύριο στις 13:00 συγκα­λεί­ται η Επι­τρο­πή Θεσμών και Δια­φά­νειας της Βου­λής, ώστε να γνω­μο­δο­τή­σει επί της εισή­γη­σης του Υπουρ­γού Ψηφια­κής Πολι­τι­κής, Τηλε­πι­κοι­νω­νιών και Ενημέρωσης.
Σύμ­φω­να με δημο­σιεύ­μα­τα, στη σημε­ρι­νή σύσκε­ψη στο υπουρ­γείο Ψηφια­κής Πολι­τι­κής απο­φα­σί­στη­κε να πέσουν οι τόνοι, με τον κ. Τσα­κνή να παρα­μέ­νει μέχρι νεω­τέ­ρας, χωρίς πάντως να εξα­σφα­λί­σει τις αρμο­διό­τη­τες που ζητούσε.

Ο Διο­νύ­σης Τσα­κνής είχε χτες συνά­ντη­ση με τον πρω­θυ­πουρ­γό Αλ. Τσί­πρα, κατά τη διάρ­κεια της οποί­ας ο πρό­ε­δρος της ΕΡΤ έθε­σε ζήτη­μα αρμο­διο­τή­των αλλά και την παραί­τη­σή του (το κεί­με­νο της οποί­ας κατέ­θε­σε) στη διά­θε­ση της κυβέρνησης.
Οι σχέ­σεις του νέου διευ­θύ­νο­ντος συμ­βού­λου της ΕΡΤ κ. Βασί­λη Κωστό­που­λου με τον κ. Τσα­κνή είναι κάτι περισ­σό­τε­ρο από ψυχρές.

Είναι σαφές ότι η κυβέρ­νη­ση έχει κάνει τις επι­λο­γές της για το νέο διοι­κη­τι­κό σχή­μα στα πρό­σω­πα των Β. Κωστό­που­λου και Γ. Θαλασ­σι­νού ο οποί­ος θα ανα­λά­βει καθή­κο­ντα ανα­πλη­ρω­τή διευ­θύ­νο­ντος συμ­βού­λου, έχο­ντας χρη­μα­τί­σει διευ­θυ­ντής στους ραδιο­φω­νι­κούς σταθ­μούς Planet και Μελω­δία, ενώ ήταν διευ­θυ­ντής προ­γράμ­μα­τος στον 902 Αρι­στε­ρά στα FM.

 

Παραι­τή­θη­κε ο Δ. Τσα­κνής από την ΕΡΤ – Έλη­ξε η «Σύμ­βα­σις αορί­στου χρόνου»;

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο