Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Άγριο ξύλο στο Ρεαλ Μαδρίτης-Παρτιζάν με λαβές… ελληνορωμαϊκής πάλης (VIDEO)

Άγριο ξύλο παί­χθη­κε χθες στη Μαδρί­τη στον αγώ­να μπά­σκετ μετα­ξύ της Ρεάλ και της Παρ­τι­ζάν Βελι­γρα­δί­ου στο πλαί­σιο των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο αγώ­νας αμαυ­ρώ­θη­κε από τη γενι­κή σύρ­ρα­ξη που ξέσπα­σε στο 1:40 πριν από το φινά­λε, μετά από «ύπου­λο» φάουλ και χτύ­πη­μα του Σέρ­χιο Γιουλ στον Κέβιν Πάντερ και την αντί­δρα­ση του Αμερικανού.

Ακο­λού­θη­σε συμπλο­κή των παι­κτών με τον Γκερ­σόν Για­μπου­σέ­λε να προ­βαί­νει σε λαβή που θύμι­ζε ελλη­νο­ρω­μαϊ­κή πάλη ενά­ντια στον αντί­πα­λο του Ντά­ντε Έξουμ, ο οποί­ος απο­χώ­ρη­σε υπο­βα­στα­ζό­με­νος και με αμφί­βο­λο το αν θα κατα­φέ­ρει να παί­ξει στα επό­με­να παι­χνί­δια της ευρωλίγκας.

Τα πάντα για την συνέ­χεια της σει­ράς θα κρι­θούν στην αίθου­σα του Αθλη­τι­κού Δικα­στή, ο οποί­ος θα απο­φα­σί­σει τις τιμω­ρί­ες των παι­κτών και των ποι­νών στις ομάδες.

Για την Ιστο­ρία, ο αγώ­νας ολο­κλη­ρώ­θη­κε με 95–80 υπέρ των Σέρ­βων, χωρίς όμως να συμπλη­ρώ­νε­ται το 40λεπτο, καθώς οι διαι­τη­τές απο­φά­σι­σαν να τον τερ­μα­τί­σουν λόγω απο­βο­λής σχε­δόν όλων παι­κτών (δεν απο­βλή­θη­κε μόνο ο Ρού­ντι Φερ­νά­ντεθ), από­φα­ση που δεν έχει παρ­θεί ξανά στην Ιστο­ρία της διοργάνωσης.

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο