Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Άδειο το σκαμνάκι του… Θ. Σκαμνάκη στο «ΠΡΙΝ»

Γρά­φει ο Στέ­λιος Κανά­κης //

Ο Θ. Σκα­μνά­κης την «έκα­νε» από το «ΠΡΙΝ». Είναι από αυτούς που, μαζί με τον Χάγιο, τον μακα­ρί­τη Γρά­ψα, τον Κοτζιά, την Βαλα­βά­νη και άλλους… επα­να­στά­τες, διέ­σπα­σαν το ΚΚΕ το ’89, για να μην το δια­σπά­σουν αργό­τε­ρα οι άλλοι οπορ­του­νι­στές, του μετέ­πει­τα ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια στην πορεία άλλοι πήγαν ξεφω­νη­μέ­να με τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι ξερά­θη­κε η γλώσ­σα τους να τον γλεί­φουν από… αριστερότερα.

Δια­φώ­νη­σαν στο… συνέ­δριο (λέμε και καμιά μ@λ@κί@ να περ­νά η ώρα) του ΝΑΡ — 400 αντι­πρό­σω­ποι του εαυ­τού τους, για το αν θα πάνε φανε­ρά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους εργα­το­πα­τέ­ρες των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ και θα τους στη­ρί­ζουν κρι­τι­κά η θα τους αντι­πο­λι­τεύ­ο­νται δημιουρ­γι­κά ή θα πάνε την ΛΑΕ, την ΖΩΗ και το ΕΠΑΜ ή θα κατέ­βουν μόνοι τους στην… Βάρ­κι­ζα. Μια ισχνή μειο­ψη­φία πρό­τει­νε να πάνε στην Βου­λιαγ­μέ­νη, αλλά απο­μο­νώ­θη­κε εγκαίρως.

_______________________________________________________________________________________________________

Στέλιος Κανάκης Διδάσκει στην επαγγελματική εκπαίδευση και παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο του βιβλίου. Έχει γράψει, υπό μορφή ημερολογίων τα «Με τη μουσική του κόσμου», «Οι μουσικοί του κόσμου» και «Δώδεκα μήνες συνθέτες».  Επίσης το «Ιερές Βλακείες» Εμπειρία Εκδοτική 1η και 2η έκδοση – Εκδόσεις Εντύποις 3η και 4η και το «Η Αγρία Γραφή» Εκδόσεις ΚΨΜ.
[email protected] Facebook: Stelios Kanakis /ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο