Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Έγκλημα στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές

Δίω­ξη για ανθρω­πο­κτο­νία ασκή­θη­κε στον 32χρονο από το Μπα­γκλα­ντές για την υπό­θε­ση της δολο­φο­νί­ας της 27χρονης στην Κω.

Προη­γή­θη­κε η παρά­δο­ση του προ­α­να­κρι­τι­κού υλι­κού που είχε στα χέρια της η Ελλη­νι­κή Αστυ­νο­μία και αφο­ρά την δεύ­τε­ρη φάση της έρευ­νας. Όπως ανα­μέ­νε­ται, θα ενω­θούν οι δύο φάσεις της προ­α­νά­κρι­σης: η πρώ­τη που αφο­ρού­σε την αρπα­γή και η δεύ­τε­ρη για την ανθρω­πο­κτο­νία και στη συνέ­χεια η υπό­θε­ση θα πάρει το δρό­μο της δικαιοσύνης.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι σύμ­φω­να με απο­κλει­στι­κές πλη­ρο­φο­ρί­ες του Γιώρ­γου Γερα­φέ­ντη νέο βίντεο εντό­πι­σαν οι αστυ­νο­μι­κοί και στο οποίο φαί­νε­ται ο 32χρονος από το Μπα­γκλα­ντές και η 27χρονη από την Πολω­νία να βγαί­νουν από το σπί­τι πριν το έγκλημα.

Σημειώ­νε­ται ότι το DNA και οι ιστο­λο­γι­κές ανα­λύ­σεις ανα­μέ­νε­ται να απο­κα­λύ­ψουν τον δολο­φό­νο της άτυ­χης Ανα­στά­ζια, ενώ οι Αρχές συνε­χί­ζουν την έρευ­να στην περιο­χή, για να βρουν επι­πλέ­ον στοι­χεία που θα “δέσουν” την υπό­θε­ση. Στο επί­κε­ντρο των ερευ­νών είναι οι συν­θή­κες κάτω από τις οποί­ες δολο­φο­νή­θη­κε η άτυ­χη κοπέ­λα, αλλά και το πώς η σορός της βρέ­θη­κε σε σημείο το οποίο είχε ερευ­νη­θεί κατ’ επα­νά­λη­ψη τις προη­γού­με­νες ημέ­ρες, ωστό­σο δεν είχε εντο­πι­στεί τίποτα.

Πηγή: ertnews.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο