Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ένταση στη Βουλή: Καυγάς και ύβρεις μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ

Παρ’ ολί­γο να μετα­τρα­πεί σε «αρέ­να» η αίθου­σα της Βου­λής όταν βου­λευ­τές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, αντάλ­λα­ξαν ύβρεις και χει­ρο­νο­μί­ες κατά τη διάρ­κεια συνεδρίασης.

Στον καυ­γά ανα­μεί­χθη­καν ο βου­λευ­τής Αχαϊ­ας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρ­κου, ο βου­λευ­τής του ΚΙΝΑΛ Οδυσ­σέ­ας Κων­στα­ντι­νό­που­λος, ο βου­λευ­τής της ΝΔ Δημή­τρης Μαρ­κό­που­λος, ο πρώ­ην υπουρ­γός της κυβέρ­νη­σης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Δ. Βίτσας και ο υπουρ­γός Υγεί­ας Β. Κικίλιας.

Σύμ­φω­να με αυτό­πτες μάρ­τυ­ρες, το επει­σό­διο ξεκί­νη­σε όταν ο βου­λευ­τής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μάρ­κου έκα­νε άσε­μνη χει­ρο­νο­μία προς τον βου­λευ­τή Κων­στα­ντι­νό­που­λο του ΚΙΝΑΛ την οποία συνό­δευ­σε από ύβρεις.

Στην αίθου­σα επι­κρά­τη­σε παν­δαι­μό­νιο. Βου­λευ­τές της Νέας Δημο­κρα­τί­ας απαί­τη­σαν την απο­βο­λή του βου­λευ­τή του ΣΥΡΙΖΑ, η χει­ρο­νο­μία του οποί­ου έγι­νε ορα­τή και από το Προ­ε­δρείο με τον προ­ε­δρεύ­ο­ντα Θανά­ση Μπού­ρα να τον καλεί να περά­σει έξω.

Παρα­θέ­του­με, χωρίς περαι­τέ­ρω σχο­λια­σμό, τον… «όμορ­φο» διά­λο­γο που φέρε­ται να ακο­λού­θη­σε μετα­ξύ των βου­λευ­τών των τριών αστι­κών κομμάτων:

Δ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (Ν.Δ) : Ντρο­πή σου αλή­τη κι εσύ και οι υπόλοιποι

ΒΙΤΣΑΣ: Και ο Κων­στα­ντι­νό­που­λος τον έβρισε

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ντρο­πή σου ψεύ­τη. Είσαι ψεύτης

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Βίτσα σεβά­σου την ιστο­ρία σου

Βου­λευ­τής ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρ­κό­που­λο: Είσαι νού­με­ρο. Ηλίθιε

Δ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Την περα­σμέ­νη εβδο­μά­δα ο Πολα­κης μου φώνα­ζε “άντε να γλεί­ψεις καμία τρυπα.

Κικί­λιας σε Μάρ­κου: Δεν ντρέ­πε­σαι λίγο, ξεφτιλισμένε;

Ο καυ­γάς διήρ­κε­σε πάνω από ένα τέταρ­το ενώ όταν η συνε­δρί­α­ση επα­νήλ­θε ο κ. Μπού­ρας ανα­κοί­νω­σε την απο­βο­λή του κ. Μάρ­κου για απρε­πή συμπεριφορά.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο