Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ανακοίνωση του ΚΚ Σουηδίας: Μην πετάς την ψήφο σου — Ενίσχυσε τους κομμουνιστές

Το ΚΚ Σου­η­δί­ας συμ­με­τέ­χει στις Ευρω­ε­κλο­γές για πρώ­τη φορά απο το 1994 που μπή­κε η Σου­η­δία στην ΕΕ. Απευ­θύ­νε­ται στους φίλους και οπα­δούς με ανα­κοί­νω­ση του να ενι­σχύ­σουν τον εκλο­γι­κό αγώ­να. Παρου­σί­α­σε και την αφί­σα του με σύν­θη­μα “ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΕ”, “ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ”, “ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ”

20190331 171253

“Ανα­κοί­νω­ση του ΚΚ Σου­η­δί­ας για τις Ευρωεκλογές.

Μην πετάς την ψήφο σου- Ενί­σχυ­σε τους κομμουνιστές. 

Στις 26 Μαΐ­ου γίνο­νται εκλο­γές για την Ευρω­βου­λή.  Για πρώ­τη φορά στην Σου­η­δία υπάρ­χει και μια κομ­μου­νι­στι­κή πρό­τα­ση. Η συμ­με­το­χή μας στις βου­λευ­τι­κές εκλο­γές έδει­ξε την επι­τυ­χία του κόμ­μα­τος του κόμ­μα­τος.  Η συμ­με­το­χή μας στις Ευρω­ε­κλο­γές δίνει την ευκαι­ρία να συμ­με­τά­σχου­με στον αγώ­να ενά­ντια στον καπι­τα­λι­σμό και την Ένω­σή του καθώς και ενά­ντια στις ψευ­δαι­σθή­σεις που τα άλλα κόμ­μα­τα σπέρ­νουν για την ΕΕ.

Για να μπο­ρέ­σει το κομ­μου­νι­στι­κό κίνη­μα να βγει ενι­σχυ­μέ­νο από τις εκλο­γές απευ­θυ­νό­μα­στε και ζητά­με βοή­θεια από τους οπα­δούς: βοη­θή­στε μας να προ­ω­θή­σου­με τις θέσεις των κομ­μου­νι­στών, βοη­θή­στε να ενι­σχυ­θεί η μόνη πρό­τα­ση υπέρ του λαού. 

Η βοή­θεια μπο­ρεί να πάρει πολ­λές μορφές. 

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ προ­κη­ρύ­ξεις και αφί­σες. Μοι­ρά­στε σε γνω­στούς και φίλους στους χώρους δου­λειάς και κατοικίας. 

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

Το κόμ­μα μας είναι ένα μικρό κόμ­μα και δεν δικαιού­μα­στε κρα­τι­κή βοή­θεια για το μοί­ρα­σμα των ψηφο­δελ­τί­ων στα εκλο­γι­κά τμή­μα­τα, πρέ­πει να το κάνου­με μόνοι. Είναι πιό δύσκο­λο να απευ­θυν­θού­με στους ψηφο­φό­ρους από ότι τα μεγα­λύ­τε­ρα κόμ­μα­τα. Παραγ­γέλ­νο­ντας ψηφο­δέλ­τια και μοι­ρά­ζο­ντας στα εκλο­γι­κά τμή­μα­τα μας βοη­θά­τε να φτά­σου­με πιό μακριά. 

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Για κάθε ενί­σχυ­ση που παίρ­νου­με μπο­ρού­με να βγά­λου­με περισ­σό­τε­ρα υλι­κά. Κατα­θέ­στε την ενί­σχυ­ση με ένδει­ξη: για τις Ευρω­ε­κλο­γές. ( τα στοι­χεία είναι διαθέσιμα).

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ  ΜΑΣ στο Ίντερ­νετ και στα κοι­νω­νι­κά δίκτυα. 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΚ ΣΟΥΗΔΙΑΣ. Όπου δεν υπάρ­χουν ψηφο­δέλ­τια ανα­γρά­φου­με στο λευ­κό ψηφο­δέλ­τιο ΚΚ Σου­η­δί­ας “Sveriges Kommunistiska Parti”. Κάθε ψήφος μας δίνει δύναμη

ΚΚ Σου­η­δί­ας”

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο