Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Αποκλείουν όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης για να πλήξουν το συλλαλητήριο των συνδικάτων στη ΔΕΘ!

Τις αρχές της πόλης, που με περίσ­σιο ζήλο, ήδη απο­κλεί­ουν το κέντρο της Θεσ­σα­λο­νί­κης από το Βαρ­δά­ρη μέχρι τη Μπό­τσα­ρη, μια από­στα­ση δηλα­δή 6,5 χιλιο­μέ­τρων, καταγ­γέλ­λει το Γρα­φείο Τύπου του ΠΑΜΕ, τονί­ζο­ντας πως η επι­δί­ω­ξή τους είναι να εμπο­δι­στεί ο κόσμος να κατέ­βει στο συλ­λα­λη­τή­ριο στη ΧΑΝΘ και να πλή­ξουν τη μαζι­κό­τη­τα της κινη­το­ποί­η­σης. Δεν θα τους περά­σει, ανα­φέ­ρει το ΠΑΜΕ.

Ανα­λυ­τι­κά η ανακοίνωση:

«Οι αρχές της πόλης, με περίσ­σιο ζήλο, ήδη απο­κλεί­ουν το κέντρο της Θεσ­σα­λο­νί­κης από το Βαρ­δά­ρη μέχρι τη Μπό­τσα­ρη, μια από­στα­ση δηλα­δή 6,5 χιλιο­μέ­τρων!!!! Έτσι αξιο­ποιούν τη βολι­κή αντι­πα­ρά­θε­ση που έχουν στή­σει τις τελευ­ταί­ες μέρες με διά­φο­ρες ανορ­θο­λο­γι­κές δυνάμεις.

Η συνέ­πεια είναι να εμπο­δι­στεί ο κόσμος, οι εργα­ζό­με­νοι να κατέ­βουν στο απο­γευ­μα­τι­νό συλ­λα­λη­τή­ριο των συν­δι­κά­των στη ΧΑΝΘ. Η επι­δί­ω­ξη προ­φα­νώς είναι να πλή­ξουν τη μαζι­κό­τη­τα και τη δυνα­μι­κή μιας δια­μαρ­τυ­ρί­ας και μιας κινη­το­ποί­η­σης που έτσι κι αλλιώς φοβού­νται. Εχθρός λαός, αυτό είναι το δόγ­μα τους.

Δεν θα τους περάσει.

Το απο­γευ­μα­τι­νό συλ­λα­λη­τή­ριο στις 6 μ.μ., στην πλα­τεία ΧΑΝΘ, θα είναι μαζι­κό, η φωνή των εργα­ζο­μέ­νων και η αντί­θε­σή τους στην κυβερ­νη­τι­κή πολι­τι­κή θα ακου­στεί δυνα­τά και καθα­ρά, όσο κι αν προ­σπα­θή­σουν να την πνί­ξουν. Εδώ και τώρα να παρ­θούν μέτρα ώστε να διευ­κο­λυν­θεί η συμ­με­το­χή του κόσμου!».

«Τσε Γκε­βά­ρα, πρε­σβευ­τής της Επα­νά­στα­σης», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο