Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αυτός είναι ο νέος «μπροστινός» του μορφώματος Κασιδιάρη

Την αρχι­κή ηλε­κτρο­νι­κή σελί­δα του μορ­φώ­μα­τος Κασι­διά­ρη, το οποίο φιλο­δο­ξεί να καλύ­ψει τα κενά που άφη­σε η κατα­δί­κη της εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης της Χρυ­σής Αυγής, κοσμεί από σήμε­ρα το πορ­τρέ­το του νέου προ­έ­δρου του «Εθνι­κού Κόμ­μα­τος Έλλη­νες», του δεύ­τε­ρου το τελευ­ταίο διά­στη­μα, μετά την πολυ­συ­ζη­τη­μέ­νη ανά­λη­ψη — «πυρο­τέ­χνη­μα» της θέσης του επι­κε­φα­λής από τον πρώ­ην αντει­σαγ­γε­λέα του Αρεί­ου Πάγου, Ανα­στά­σιο Κανελ­λό­που­λο, σύμπρα­ξη που όμως, όσο γρή­γο­ρα συνή­φθη, άλλο τόσο πιο αστρα­πιαία διαλύθηκε.

Έτσι, μετά τη σύντο­μη συνερ­γα­σία με πρώ­ην στέ­λε­χος της δικαιο­σύ­νης, σει­ρά πήρε πρώ­ην υψη­λό­βαθ­μο μέλος των Ενό­πλων Δυνά­με­ων, καθώς όπως ενη­με­ρώ­νει το κόμ­μα Κασι­διά­ρη, «θα συμ­με­τά­σχει στις Εκλο­γές της 21ης Μαΐ­ου με Πρό­ε­δρο τον Καθη­γη­τή της Στρα­τιω­τι­κής Σχο­λής Ευελ­πί­δων – Ταξί­αρ­χο ε.α. κ. Δημή­τριο Χατζηλιάδη.

Έπει­τα από τα αλλε­πάλ­λη­λα κυβερ­νη­τι­κά πρα­ξι­κο­πή­μα­τα εις βάρος του δημο­κρα­τι­κού πολι­τεύ­μα­τος, το Πανελ­λή­νιο Συμ­βού­λιο του Εθνι­κού Κόμ­μα­τος ΕΛΛΗΝΕΣ συνε­δρί­α­σε εκ νέου και απο­φά­σι­σε τη συμ­με­το­χή του κόμ­μα­τος στις εκλο­γές της 21ης Μαΐ­ου. Πρό­ε­δρος του κόμ­μα­τος εξε­λέ­γη ο Καθη­γη­τής της ΣΣΕ, Ταξί­αρ­χος Δημή­τρης Χατζη­λιά­δης».

Τι λέει όμως ο ίδιος ο νέος «πρό­ε­δρος» του μορφώματος;

«Υπη­ρέ­τη­σα ενόρ­κως την Πατρί­δα για δεκα­ε­τί­ες, και σήμε­ρα εισέρ­χο­μαι στον πολι­τι­κό στί­βο για να συνε­χί­σω να προ­σφέ­ρω ανι­διο­τε­λώς τις υπη­ρε­σί­ες μου στο Έθνος των Ελλή­νων. Μας περι­μέ­νει ένας πολύ κρί­σι­μος αγώ­νας για την Πατρί­δα και τη Δημο­κρα­τία».

Και ακο­λου­θεί ένα σύντο­μο βιο­γρα­φι­κό της νέας «βιτρί­νας» Κασι­διά­ρη, όπου επι­ση­μαί­νε­ται η «έντο­νη προ­σφο­ρά του στο κοι­νω­νι­κό σύνο­λο» μέσω αιμοδοσίας:

Ο Δημή­τριος Χατζη­λιά­δης γεν­νή­θη­κε στην Αθή­να και είναι Ταξί­αρ­χος εν απο­στρα­τεία. Εισή­χθη στην Στρα­τιω­τι­κή Σχο­λή Ευελ­πί­δων και απο­στρα­τεύ­θη­κε με τον βαθ­μό του Ταξιάρ­χου. Υπη­ρέ­τη­σε την Πατρί­δα από πολ­λές θέσεις και δεκά­δες μονά­δες σε ολό­κλη­ρη την χώρα. Γνω­ρί­ζει άπται­στα τρεις ξένες γλώσ­σες και έβγα­λε δεκά­δες σχο­λεία των Ενό­πλων Δυνά­με­ων. Έχει έντο­νο συγ­γρα­φι­κό έργο με μελέ­τες, δια­τρι­βές και δημο­σιευ­μέ­να άρθρα. Συμ­με­τέ­χει ως ενερ­γό μέλος σε πολ­λές ενώ­σεις και συλ­λό­γους και έχει λάβει Έπαι­νο το 2020 από τον Ελλη­νι­κό Ερυ­θρό Σταυ­ρό για 123 Αιμο­δο­σί­ες, δείγ­μα της έντο­νης προ­σφο­ράς του στο κοι­νω­νι­κό σύνολο.

Πηγή: efsyn.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο