Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Τη διαγραφή του καταδικασμένου φασίστα Κασιδιάρη από τη λίστα «καταξιωμένων αποφοίτων» ζητά ο Φοιτητικός Σύλλογος

Να αφαι­ρε­θεί το όνο­μα του κατα­δι­κα­σμέ­νου για διεύ­θυν­ση εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Ηλία Κασι­διά­ρη από τη λίστα των «κατα­ξιω­μέ­νων απο­φοί­των» του Πανε­πι­στη­μί­ου, ζητά με από­φα­ση του ο Φοι­τη­τι­κός Σύλ­λο­γος Γεω­πο­νι­κού Πανε­πι­στη­μί­ου Αθή­νας, ύστε­ρα από σχε­τι­κό ψήφι­σμα που κατέ­θε­σαν οι εκλεγ­μέ­νοι με την «Παν­σπου­δα­στι­κή ΚΣ».

Στην από­φα­σή του αναφέρει:

«Στις 7 Οκτώ­βρη το Τρι­με­λές Εφε­τείο Κακουρ­γη­μά­των της Αθή­νας, με ομό­φω­νη από­φα­σή του έκρι­νε τη ναζι­στι­κή Χρυ­σή Αυγή ως εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση και την ηγε­σία της ως ένο­χη για την κακουρ­γη­μα­τι­κή πρά­ξη της διεύ­θυν­σης και έντα­ξης σε εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση. Ανά­με­σα στους κατα­δι­κα­σμέ­νους της ηγε­σί­ας της συμπε­ρι­λαμ­βά­νε­ται και ο ναζι­στής Κασι­διά­ρης Ηλί­ας, από­φοι­τος του Γεω­πο­νι­κού Πανε­πι­στη­μί­ου Αθηνών.

Ο Φοι­τη­τι­κός Σύλ­λο­γος Γεω­πο­νι­κού απαι­τεί την άμε­ση παρέμ­βα­ση της πρυ­τα­νι­κής αρχής στην υπη­ρε­σία της Google ώστε κατά την ανα­ζή­τη­ση “αξιό­λο­γοι από­φοι­τοι Γεω­πο­νι­κού Πανε­πι­στη­μί­ου Αθη­νών” στον ιστό ανα­ζή­τη­σης της Google να μην εμφα­νί­ζε­ται το όνο­μα του κατα­δι­κα­σμέ­νου για διεύ­θυν­ση εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Ηλία Κασιδιάρη.

Καμία θέση δεν έχει το όνο­μα του φασί­στα εγκλη­μα­τία δίπλα σε κατα­ξιω­μέ­νους επι­στή­μο­νες, από­φοι­τους του Πανεπιστημίου».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο