Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ από τον δημοσιογράφο Νίκο Αγγελίδη

Σε δήλω­σή του ενό­ψει των εκλο­γών στις 7 Ιού­λη, ο Νίκος Αγγε­λί­δης, δημο­σιο­γρά­φος, αναφέρει:

«Συστρα­τεύ­ο­μαι, συμπο­ρεύ­ο­μαι και συμ­με­τέ­χω σε όλα τα μέτω­πα, στην αγω­νι­στι­κή μάχη του ΚΚΕ και σε αυτές τις εκλο­γές. Όπως έχω κάνει ανελ­λι­πώς και με συνέ­πεια μέχρι σήμε­ρα, όπως θα κάνω πάντα…

Στους φίλους που με “προει­δο­ποιούν” να κρα­τάω χαμη­λό προ­φίλ — λόγω της δου­λειάς μου, “για­τί δεν ξέρου­με τι θα ξημε­ρώ­σει” απα­ντώ χωρίς φόβο αλλά με πάθος …πως η μονα­δι­κή μας ελπί­δα είναι το δυνα­τό Κομ­μου­νι­στι­κό Κόμ­μα. Με έναν στα­θε­ρό και ξεκά­θα­ρο ρόλο αντί­στα­σης στη λαί­λα­πα της πολι­τι­κής απά­της που ζούμε…

Φίλες και φίλοι… Το ΚΚΕ μέσα από τους καθη­με­ρι­νούς αγώ­νες του στα μέτω­πα της εργα­τιάς και της κοι­νω­νί­ας απο­τε­λεί τη μόνη μας ελπί­δα για να γυρί­σου­με τον τρο­χό κόντρα στην ασυ­δο­σία των κομ­μά­των της εξου­σί­ας που έχουν το ίδιο και απα­ράλ­λα­χτο αιμο­βό­ρο πρόσωπο.

ΠΡΟΣΟΧΗ… Και σε αυτές τις εκλο­γές, το ύπου­λο σύν­θη­μα “ψηφί­στε μας για να μην έρθει η Δεξιά”, σύν­θη­μα που καλά κρα­τεί εδώ και μια 40ετία, βρί­σκε­ται δυνα­τά στο προ­σκή­νιο για να απο­προ­σα­να­το­λί­σει τον κόσμο, να τον τρο­μά­ξει, να τον απει­λή­σει έμμε­σα και άμε­σα… και να απο­σπά­σει την πολυ­πό­θη­τη ψήφο του.

Ο δρό­μος του Κομ­μου­νι­στι­κού Κόμ­μα­τος είναι ευτυ­χώς μονα­χι­κός. Στα­θε­ρός και πιστός στα ιδα­νι­κά των αγώ­νων και με ιστο­ρι­κό σεβα­σμό σε αυτούς που δεν δίστα­σαν να δώσουν και τη ζωή τους ακό­μα για να μπο­ρού­με να λέμε εμείς σήμε­ρα ότι ζού­με σε έναν καλύ­τε­ρο …κόσμο.

Μα ο “καλύ­τε­ρος αυτός κόσμος” είναι γεμά­τος ψέμα­τα και ψευδαισθήσεις…

Οι υπο­ταγ­μέ­νες κυβερ­νή­σεις ασχο­λού­νται ΜΟΝΟ με τη διεκ­πε­ραί­ω­ση των όσων τους έχουν επι­βά­λει, σε έναν αγώ­να δρό­μου, σκυ­τα­λο­δρο­μί­ας για την παρα­μο­νή τους στο τιμό­νι της πολι­τι­κής ηγε­σί­ας. Η σκυ­τά­λη αλλά­ζει, τα κόμ­μα­τα εναλ­λάσ­σο­νται, η υπο­τα­γή παρα­μέ­νει στα­θε­ρή προς όφε­λος της σκάρ­της ΕΕ των συγκε­κρι­μέ­νων συμφερόντων.

Νέε, εργα­ζό­με­νε, συντα­ξιού­χε, πολί­τη αυτού του τόπου… το μονα­δι­κό μονο­πά­τι αντί­στα­σης είναι γραμ­μέ­νο με τρία γράμ­μα­τα. Κατα­κόκ­κι­να… και τιμη­μέ­να. ΚΚΕ.

Μη φοβη­θείς να ρίξεις την ψήφο σου στο ΚΚΕ, μη φοβη­θείς να διεκ­δι­κή­σεις το δίκιο σου, μην κάνεις πίσω τρο­μαγ­μέ­νος από τις απει­λές και τις “προει­δο­ποι­ή­σεις”.

Σε αυτές τις εκλο­γές χρειά­ζε­ται απά­ντη­ση με συνει­δη­το­ποι­η­μέ­νη ψήφο.

Ψήφο συνεί­δη­σης και αξιο­πρέ­πειας στο ΚΚΕ».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο