Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δήμος Ταύρου-Μοσχάτου: Η Στέλλα Βαλαβάνη υποψήφια δημάρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Η υπο­ψη­φιό­τη­τα της Στέλ­λας Βαλα­βά­νη ως υπο­ψή­φια δημάρ­χου Ταύ­ρου — Μοσχά­του με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» ανα­κοι­νώ­θη­κε σε σύσκε­ψη που πραγ­μα­το­ποί­η­σε η ΚΟ Μοσχά­του του ΚΚΕ για τα απο­τε­λέ­σμα­τα των εκλο­γών το Σάβ­βα­το 1 Ιου­λί­ου 2023 με ομι­λη­τή τον Κώστα Χαρα­λα­μπό­που­λο, μέλος του Τομε­α­κού Γρα­φεί­ου του Νότιου Τομέα της ΚΟ Αττι­κής του Κόμματος.

Τη συζή­τη­ση απα­σχό­λη­σαν τα συμπε­ρά­σμα­τα που προ­κύ­πτουν από τις μάχες του προη­γού­με­νου δια­στή­μα­τος και από την εκλο­γι­κή ενί­σχυ­ση του ΚΚΕ. Τονί­στη­κε η ανά­γκη της μεγα­λύ­τε­ρης ενί­σχυ­σης του ΚΚΕ στο Μοσχά­το, ειδι­κά οι δεσμοί με όλους όσοι συμπο­ρεύ­τη­καν με το Κόμ­μα στις εκλο­γές και παράλ­λη­λα δόθη­κε τόνος συστρά­τευ­σης με όλους εκεί­νους που δεν έκα­ναν το βήμα, ωστό­σο οι δυνά­μεις του Κόμ­μα­τος ήρθαν σε επα­φή πριν τις εκλογές.

Για­τί ενί­σχυ­ση του ΚΚΕ σημαί­νει πιο μαχη­τι­κές και περισ­σό­τε­ρες δυνά­μεις στην πρώ­τη γραμ­μή, στους καθη­με­ρι­νούς αγώ­νες για όλα τα προ­βλή­μα­τα της λαϊ­κής οικο­γέ­νειας, όπως η μάχη για την ανα­κο­πή των πλει­στη­ρια­σμών, για τη φορο­λη­στεία σε βάρος του λαού και συνο­λι­κά για την ενί­σχυ­ση του ρεύ­μα­τος αμφι­σβή­τη­σης της πολι­τι­κής του κεφα­λαί­ου σε συμπό­ρευ­ση με το ΚΚΕ για την πάλη για την ανα­τρο­πή του συστήματος.

Η ομι­λία έκλει­σε καλώ­ντας τους φίλους και οπα­δούς του Κόμ­μα­τος να δου­λέ­ψουν δυνα­μι­κά για την ενί­σχυ­ση των ψηφο­δελ­τί­ων της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στις περι­φε­ρεια­κές και δημο­τι­κές εκλο­γές του Οκτώ­βρη και στο Μοσχάτο.

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο