Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δίδυμα αδελφάκια και ο πατέρας τους τα θύματα της τραγωδίας ανοιχτά της Σάμου

Δίδυ­μα αγο­ρά­κια 4,5 χρο­νών και ο πατέ­ρας τους είναι τα θύμα­τα του ναυα­γί­ου, που έγι­νε τη νύχτα ανα­το­λι­κά της Σάμου. Άγνω­στο παρα­μέ­νει μέχρι στιγ­μής εάν ανά­με­σα στους δια­σω­θέ­ντες πρό­σφυ­γες βρί­σκε­ται και η μητέ­ρα των παι­διών. Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες μας η λέμ­βος εντο­πί­στη­κε βυθι­σμέ­νη περί­που στη 1 τα ξημε­ρώ­μα­τα της Πέμπτης

Οι έρευ­νες των λιμε­νι­κών αρχών ολο­κλη­ρώ­θη­καν τις πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες της Πέμ­πτης, καθώς τελι­κά ο αγνο­ού­με­νος ήταν ένας ‑ο πατέ­ρας των αδελφιών‑, και βρέ­θη­κε νεκρός.

Οι υπό­λοι­ποι εννέα δια­σω­θέ­ντες, οι οποί­οι εντο­πί­στη­καν να κολυ­μπούν τη νύχτα μέσα στη θάλασ­σα, είναι καλά στην υγεία τους και έχουν μετα­φερ­θεί στη Σάμο.

Η νέα αυτή τρα­γω­δία στο Αιγαίο έγι­νε γνω­στή όταν έπει­τα από πλη­ρο­φο­ρία που έφτα­σε στο Λιμε­νι­κό το βρά­δυ της Τετάρ­της, ξεκί­νη­σαν έρευ­νες στη συγκε­κρι­μέ­νη θαλάσ­σια περιο­χή, από Πλοίο Ανοι­κτής Θαλάσ­σης (ΠΑΘ) του Λιμε­νι­κού, ένα ναυα­γο­σω­στι­κό, ένα πλω­τό του Λιμε­νι­κού, ένα σκά­φος της frontex, και ένα ελι­κό­πτε­ρο του Πολε­μι­κού Ναυτικού.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο