Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Μίλησαν» τα τηλέφωνα των χρυσαυγιτών — Οργανωμένη η δολοφονική επίθεση στον Π. Φύσσα

Ολο­κλη­ρώ­θη­κε σήμε­ρα στη δίκη της ναζι­στι­κής εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Χρυ­σή Αυγή η ανά­γνω­ση του εγγρά­φου που περι­λαμ­βά­νει τις κλή­σεις μετα­ξύ των χρυ­σαυ­γι­τών τη νύχτα της δολο­φο­νί­ας του Παύ­λου Φύσ­σα. Σε προη­γού­με­νη δικά­σι­μο είχε επι­δει­χθεί το σχε­διά­γραμ­μα που απο­τυ­πώ­νει τα τηλε­φω­νή­μα­τα μετα­ξύ των χρυ­σαυ­γι­τών του τάγ­μα­τος εφό­δου, πριν και μετά τη δολο­φο­νία, που απο­κα­λύ­πτει ότι βρά­δυ της δολο­φο­νί­ας του Παύ­λου Φύσ­σα, ο Γιώρ­γος Ρου­πα­κιάς ήταν σε ανοι­χτή γραμ­μή με τον υπεύ­θυ­νο της Τοπι­κής Οργά­νω­σης της Νίκαιας, Γιώρ­γο Πατέ­λη, ο οποί­ος την ίδια ώρα συνο­μι­λού­σε με τον βου­λευ­τή της Χρυ­σής Αυγής, Γιάν­νη Λαγό.

Σύμ­φω­να με τα στοι­χεία που έρχο­νται στο φως από τον “κοριό” της ΕΥΠ, ο Γιάν­νης Λαγός τηλε­φώ­νη­σε από το κινη­τό του στον Πατέ­λη 11 φορές από τις 21:45 έως τις 02:44, δηλα­δή πριν αλλά και μετά τη δολο­φο­νία του Παύ­λου Φύσ­σα. Επί­σης, σύμ­φω­να με όσα προ­κύ­πτουν και ο Γιώρ­γος Ρου­πα­κιάς τηλε­φώ­νη­σε στον Πατέ­λη επτά φορές, από τις 22:58 έως στη 1:17.

Επί­σης προ­κύ­πτει συνο­μι­λία του Ιωάν­νη Καζα­τζό­γλου, ο οποί­ος ήταν στο αυτο­κί­νη­το μαζί με τον Γιώρ­γο Ρου­πα­κιά, λίγο πριν τη δολο­φο­νία του Παύ­λου Φύσσα.

sxediagramma

 

Στο έγγρα­φο που δια­βά­στη­κε σήμε­ρα παρου­σιά­ζο­νται και οι κλή­σεις που έγι­ναν τις επό­με­νες ώρες και φαί­νε­ται ότι ο χρυ­σαυ­γί­της δολο­φό­νος Ρου­πα­κιάς στο τμή­μα και τη ΓΑΔΑ χρη­σι­μο­ποιού­σε το τηλέ­φω­νό του μέχρι σχε­δόν τις 7 το πρωί της επό­με­νης μέρας.

Το πρωί της ίδιας μέρας (την επο­μέ­νη της δολο­φο­νί­ας) το στα­θε­ρό του Πατέ­λη δέχε­ται κλή­σεις από στα­θε­ρό τηλέ­φω­νο των κεντρι­κών γρα­φεί­ων της ναζι­στι­κής εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης στη Μεσο­γεί­ων στο όνο­μα «Νικό­λα­ος Μιχαλολιάκος».

Επι­πρό­σθε­τα, το βρά­δυ της δολο­φο­νί­ας Φύσ­σα παρα­τη­ρεί­ται μια ευρύ­τε­ρη «κινη­τι­κό­τη­τα» στα τηλέ­φω­να των χρυ­σαυ­γι­τών, π.χ. ο Παντα­ζής συνο­μι­λεί και με χρυ­σαυ­γί­τες που συμ­με­τεί­χαν στη δολο­φο­νι­κή επί­θε­ση των κομ­μου­νι­στών και συν­δι­κα­λι­στών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο