Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη Χρυσή Αυγή» και τίποτα δε γίνεται αν δεν το πει ο αρχηγός (ΦΩΤΟ)

Η τυφλή αφο­σί­ω­ση στον αρχη­γό ή αλλιώς η «αρχή του αρχη­γού», θεμε­λια­κό στοι­χείο των εθνι­κο­σο­σια­λι­στι­κών (ναζι­στι­κών) κομ­μά­των, περι­γρά­φε­ται με απο­κα­λυ­πτι­κό τρό­πο στις ομι­λί­ες και τις δηλώ­σεις ηγε­τι­κών στε­λε­χών της ναζι­στι­κής εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης Χρυ­σή Αυγή ‑όπως φαί­νε­ται και από το υλι­κό από τον Η/Υ του Γ. Πατέ­λη, πυρη­νάρ­χη Νίκαιας της Χρυ­σής Αυγής, αλλά και άλλων στε­λε­χών της ναζι­στι­κής οργά­νω­σης, που περιέ­χε­ται στη δικογραφία.

«Τίπο­τα δεν γίνε­ται τυχαία στη Χρυ­σή Αυγή» και τίπο­τα δε γίνε­ται αν δεν το πει ο αρχη­γός. Ο οποί­ος αρχη­γός σε δημό­σια ομι­λία του δηλώ­νει πως έχει καθαι­ρε­θεί από αξιω­μα­τι­κός των Ενό­πλων Δυνά­με­ων με την κατη­γο­ρία ότι «απο­σκο­πού­σε στην ανα­τρο­πή του δημο­κρα­τι­κού πολι­τεύ­μα­τος», τίτλο τον οποίο ο ίδιος δηλώ­νει πως τον θεω­ρεί «τίτλο τιμής». Κατά τα άλλα, ο Μπαρ­μπα­ρού­σης που καλού­σε σε πρα­ξι­κό­πη­μα ήταν …«εκτός γραμμής»!

Στο βίντεο που παρα­τί­θε­ται φαί­νο­νται τα Τάγ­μα­τα Εφό­δου σε παρά­τα­ξη και σε «παρε­λά­σεις» στους δρό­μους της Νίκαιας και του Πει­ραιά, η στρα­τιω­τι­κού τύπου πει­θαρ­χία και εμφά­νι­σή τους, τα παραγ­γέλ­μα­τα, εμε­τι­κά ρατσι­στι­κά συν­θή­μα­τα κ.λπ. Επί­σης, κατα­γρά­φο­νται και συνεν­νο­ή­σεις ενό­ψει επι­θέ­σε­ων των ταγ­μά­των εφό­δου, όπως όταν λέει ο πυρη­νάρ­χης Νίκαιας ότι περι­μέ­νουν να έρθει η «γραμ­μή» για επί­θε­ση για να «καθα­ρί­σουν την Πανα­γί­τσα», όπου «ό,τι κινεί­ται σφάζεται»…

Βλέ­που­με επί­σης το δολο­φό­νο του Παύ­λου Φύσ­σα, Γ. Ρου­πα­κιά, να δηλώ­νει πως «χρυ­σαυ­γί­της ούτε γεν­νιέ­σαι, ούτε γίνε­σαι. Χρυ­σαυ­γί­της πεθαί­νεις». Επί­σης τα στε­λέ­χη της ναζι­στι­κής εγκλη­μα­τι­κής οργά­νω­σης κλί­νουν σε όλες τις πτώ­σεις την «πει­θαρ­χία», διευ­κρι­νί­ζουν ότι οι χρυ­σαυ­γί­τες δεν είναι αυτό­νο­μοι, αλλά κάνουν ό,τι τους πει η ηγε­σία, απο­δει­κνύ­ο­ντας πως όχι μόνο δεν υπάρ­χει «δεν ήξε­ρα — δεν γνώ­ρι­ζα» για την ηγε­σία της εγκλη­μα­τι­κής ναζι­στι­κής οργά­νω­σης, αλλά αντί­θε­τα η απει­θαρ­χία στις εντο­λές του αρχη­γού ισο­δυ­να­μεί με προ­δο­σία και διώ­κε­ται ως τέτοια.

Κόντρα στους ισχυ­ρι­σμούς της ηγε­σί­ας της ναζι­στι­κής οργά­νω­σης, είναι ξεκά­θα­ρο πως τα τάγ­μα­τα εφό­δου δεν δρουν χωρίς να έχουν λάβει εντο­λές «άνω­θεν». Απο­κα­λύ­πτε­ται και από το βίντεο ότι η εγκλη­μα­τι­κή δρά­ση των ταγ­μά­των εφό­δου δεν είναι ούτε «αυθόρ­μη­τη» ούτε πρό­κει­ται για μεμο­νω­μέ­να περι­στα­τι­κά ‑όπως επι­χει­ρούν κατά και­ρούς να εμφα­νί­σουν οι χρυ­σαυ­γί­τες για να απο­φύ­γουν την ευθύ­νη της ηγε­σί­ας τους- αλλά αντί­θε­τα πρό­κει­ται για προ­σχε­δια­σμέ­νες ενέρ­γειες που υλο­ποιούν τη γενι­κή κατεύ­θυν­ση εντο­λών που δίνει ο αρχη­γός και διο­χε­τεύ­ε­ται μέσω της αυστη­ρής ιεραρ­χί­ας προς τα τάγ­μα­τα εφόδου.

Τέλος, στις φωτο­γρα­φί­ες που παρα­τί­θε­νται παρα­κά­τω απο­τυ­πώ­νο­νται στιγ­μιό­τυ­πα από εκπαί­δευ­ση ταγ­μά­των εφό­δου, καθώς και οι ιδιαί­τε­ρες σχέ­σεις που φαί­νε­ται να έχουν οι χρυ­σαυ­γί­τες με κάθε λογής όπλα.

xrusi augi1 xrusi augi2 xrusi augi3 xrusi augi4 xrusi augi5 xrusi augi6 xrusi augi7 xrusi augi8 xrusi augi9 xrusi augi10 xrusi augi11 xrusi augi12 xrusi augi13

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο