Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δημοτικές εκλογές 2019: Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στους νομούς Αργολίδας, Μεσσηνίας και Ημαθίας

Συνε­χί­ζο­νται οι ανα­κοι­νώ­σεις από τις Κομ­μα­τι­κές Οργα­νώ­σεις του ΚΚΕ των υπο­ψη­φί­ων δημάρ­χων που στη­ρί­ζουν σε κάθε νομό.

Νομός Μεσσηνίας

Στο νομό Μεσ­ση­νί­ας οι υπο­ψή­φιοι του ΚΚΕ είναι:

Για το Δήμο Καλα­μά­τας, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος θα είναι ο Δημή­τρης Οικο­νο­μά­κος, 38 ετών, αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νος, μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Πελο­πον­νή­σου του ΚΚΕ, μέλος Πολι­τι­στι­κών και Αθλη­τι­κών Συλ­λό­γων, μέλος του ΔΣ του Συλ­λό­γου Γονέ­ων 4ου Δημο­τι­κού Σχο­λεί­ου, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος από το 2015.

Για το Δήμο Μεσσήνης,υποψήφιος δήμαρ­χος θα είναι ο Χρή­στος Θεο­δω­ρα­κό­που­λος, 51 ετών, αγρό­της, μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Πελο­πον­νή­σου του ΚΚΕ, πρό­ε­δρος της Ομο­σπον­δί­ας Αγρο­τι­κών Συλ­λό­γων Πελο­πον­νή­σου και του Αγρο­το­κτη­νο­τρο­φι­κού Συλ­λό­γου Μεσσήνης.

Για το Δήμο Πύλου — Νέστο­ρος, υπο­ψή­φια δήμαρ­χος θα είναι η Σοφία Απο­στο­λο­πού­λου, 64 ετών, συντα­ξιού­χος για­τρός, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος από το 2010.

Για το Δήμο Τρι­φυ­λί­ας, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος θα είναι ο Σαρά­ντος Κου­κού­μης, 67 ετών, συντα­ξιού­χος δάσκα­λος, αντι­πρό­ε­δρος του ΔΣ πολυ­τέ­κνων Τρι­φυ­λί­ας, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος από το 2010.
Για το Δήμο Οιχα­λί­ας, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος θα είναι ο Ρεϊ­τζό­που­λος Κώστας, 32 ετών, κοι­νω­νιο­λό­γος, μέλος της ΤΕ Μεσ­ση­νί­ας του ΚΚΕ, δημο­τι­κός σύμ­βου­λος από το 2014.

Για το Δήμο Δυτι­κής Μάνης, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος θα είναι ο Πέτρος Ταβου­λα­ρέ­ας, 57 ετών, ηλε­κτρο­λό­γος, πρό­ε­δρος της Σαϊ­δό­νας από το 2014.

Για την Περι­φέ­ρεια Πελο­πον­νή­σου, υπο­ψή­φιος περι­φε­ρειάρ­χης θα είναι ο Νίκος Γόντι­κας, 62 ετών, εφο­ρια­κός, μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Πελο­πον­νή­σου του ΚΚΕ, περι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος από το 2010.

Νομός Ημαθίας

Οι υπο­ψή­φιοι στα ψηφο­δέλ­τια τις «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» είναι:

Στο Δήμο Αλε­ξάν­δρειας ο Ηλί­ας Ιακω­βί­δης 34 ετών, από τον Άρα­χο, βιο­μη­χα­νι­κός εργά­της σε χημι­κή βιομηχανία.

Στο Δήμο Βέροιας ο Γιώρ­γος Μελιό­που­λος 48 ετών, από τα Ριζώ­μα­τα, πυρο­σβέ­στης. δημο­τι­κός σύμ­βου­λος από το 2011 και επι­κε­φα­λής της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» στο Δήμο Βέροιας από το 2014.

Στο Δήμο Νάου­σας ο Θωμάς Τσου­κα­λάς, 56 ετών, χει­ρουρ­γός, διδά­κτωρ του Πανε­πι­στη­μί­ου Ιωαννίνων.

Στην Περι­φέ­ρεια ο Σωτή­ρης Αβρα­μό­που­λος, 38 ετών, πολι­τι­κός μηχα­νι­κός, μέλος της Επι­τρο­πής Περιο­χής Κεντρι­κής Μακε­δο­νί­ας του ΚΚΕ.

Νομός Αργολίδας

Οι υπο­ψή­φιοι που στη­ρί­ζει το ΚΚΕ για τους δήμους του Νομού Αργο­λί­δας είναι οι εξής:

Ο Κώστας Γκό­νης στο Δήμο Ναυ­πλί­ου Είναι 64 ετών, κάτοι­κος Ναυ­πλί­ου, συντα­ξιού­χος πολι­τι­κός μηχα­νι­κός, μέλος του Πει­θαρ­χι­κού Συμ­βου­λί­ου στο ΤΕΕ Πελοποννήσου.

Ο Γιώρ­γος Θεο­δο­σί­ου στο Δήμο Άργους — Μυκη­νών Είναι 44 ετών, κάτοι­κος Νέας Κίου, αγρό­της, μέλος της ΤΕ Αργο­λί­δας, μέλος του Αγρο­το­κτη­νο­τρο­φι­κού Συλ­λό­γου Αργο­λί­δας, δημο­τι­κός σύμβουλος.

Ο Ναπο­λέ­ων Μπουρ­δά­κος στο Δήμο Επι­δαύ­ρου Είναι 32 ετών, κάτοι­κος Αρχαί­ας Επι­δαύ­ρου, πλη­ρο­φο­ρι­κός — αυτο­α­πα­σχο­λού­με­νος, μέλος της ΤΕ Αργο­λί­δας, μέλος του Πολι­τι­στι­κού Συλ­λό­γου Επιδαύρου.

Ο Βασί­λης Πετρί­δης στο Δήμο Ερμιό­νης Είναι 69 ετών, κατά­γε­ται από τους Φούρ­νους Ερμιο­νί­δος, συντα­ξιού­χος οδη­γός στα τρό­λεϊ Αθη­νών, αντι­πρό­ε­δρος του Συλ­λό­γου Συντα­ξιού­χων Τρό­λεϊ Αθη­νών ‑Πει­ραιώς.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο