Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός μας χρειάζεται πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή και στους αγώνες (VIDEO)

Την ανά­γκη να πάνε στην κάλ­πη και να ρίξουν το ψηφο­δέλ­τιο του ΚΚΕ, για­τί η δύνα­μή του θα κατα­τε­θεί στους αγώ­νες για την υπε­ρά­σπι­ση των λαϊ­κών συμ­φε­ρό­ντων, επι­σή­μα­νε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμ­μα­τος, Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, στις συνο­μι­λί­ες που είχε με κατοί­κους της Λάρυ­μνας, πρώ­το σταθ­μό της περιο­δεί­ας του σε χωριά της Φθιώ­τι­δας όπου είναι και υποψήφιος.

Ο Δ. Κου­τσού­μπας συνο­δευό­ταν από τον Π. Πολί­τη, μέλος της ΚΕ και υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Φθιώ­τι­δας, την Ανδριά­να Μπα­φού­τσου, γραμ­μα­τέα της ΤΕ Φθιώ­τι­δας και υπο­ψή­φια βου­λευ­τή, τον Δ. Παπαϊ­ω­άν­νου, γραμ­μα­τέα της ΚΟΒ Λάρ­κο, τον Θ. Καρα­τρά­ντο, δημο­τι­κό σύμ­βου­λο με τη «Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση» στον Δήμο Λοκρών και τον Γ. Λιγδή, επί­σης δημο­τι­κό σύμ­βου­λο. Κατά τη διάρ­κεια της περιο­δεί­ας του είχε μια θερ­μή συζή­τη­ση με τους θαμώ­νες καφενείου.

Με φόντο τη ΛΑΡΚΟ, μια επι­χεί­ρη­ση-έμβλη­μα της περιο­χής, τόσο για τη σημα­σία της, όσο και για τους αγώ­νες των εργα­ζο­μέ­νων της προ­κει­μέ­νου να παρα­μεί­νει ανοι­χτή με όλες τις θέσεις εργα­σί­ας, συνε­χί­ζο­ντας να δίνει ζωή στην περιο­χή, κόντρα στα σχέ­δια απα­ξί­ω­σης και πώλη­σής της, που αυτή τη στιγ­μή στέ­κει με τις καμι­νά­δες της σβη­στές, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έκα­νε την ακό­λου­θη δήλωση:

«Απέ­να­ντι σε μια από χέρι αντι­λαϊ­κή κυβέρ­νη­ση που θα προ­κύ­ψει στις 25 του Ιού­νη, στις κάλ­πες, ο ελλη­νι­κός λαός δεν χρειά­ζε­ται μια αντι­πο­λί­τευ­ση “μού­φα” όπως αυτή που κάνουν τα άλλα κόμ­μα­τα, στη­ρί­ζο­ντας τις βασι­κές επι­λο­γές της αντι­λαϊ­κής κυβέρ­νη­σης, αλλά χρειά­ζε­ται μια ισχυ­ρή αντι­πο­λί­τευ­ση με πολύ πιο δυνα­τό ΚΚΕ και μέσα στη Βου­λή και στους καθη­με­ρι­νούς αγώ­νες του λαού μας για την υπε­ρά­σπι­ση των λαϊ­κών συμφερόντων».

Το πρό­γραμ­μα του Δ. Κου­τσού­μπα περιε­λάμ­βα­νε ακό­μη επί­σκε­ψη στο Μαρ­τί­νο και στη Μαλε­σί­να.

Αύριο Κυρια­κή, στις 11 π.μ. θα επι­σκε­φθεί τη Μακρα­κώ­μη και στις 12 το μεση­μέ­ρι θα παρευ­ρε­θεί σε εκδή­λω­ση που διορ­γα­νώ­νουν το Παράρ­τη­μα ΠΕΑΕΑ — ΔΣΕ Φθιώ­τι­δας και η Τομε­α­κή Επι­τρο­πή Φθιώ­τι­δας του ΚΚΕ για την επέ­τειο των 81 χρό­νων από το ξεκί­νη­μα του ένο­πλου αγώ­να ενά­ντια στους φασί­στες ναζι­στές κατα­κτη­τές στην Καλύ­βα Στε­φα­νή, στην περιο­χή της Σπερ­χειά­δας. Χαι­ρε­τι­σμό θα απευ­θύ­νει ο Ηλί­ας Σχοι­νής, μέλος του ΔΣ του Παραρ­τή­μα­τος ΠΕΑΕΑ — ΔΣΕ Φθιώ­τι­δας, και θα ακο­λου­θή­σει ομι­λία από τον Κώστα Μπασ­δέ­κη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Φθιώτιδας.

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο