Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ από την Κρήτη ως την Θράκη

Προεκλογικές συγκεντρώσεις και δραστηριότητα του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιούνη:

Τρί­τη 13 Ιούνη

- Στις 7.30 μ.μ. στην Ξάν­θη, στην πλα­τεία Ελευ­θε­ρί­ας. Θα μιλή­σει ο Κώστας Αβρα­μό­που­λος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8.30 μ.μ. οι ΚΟ Νίκαιας και οι ΚΟ Κορυ­δαλ­λού στην πλα­τεία Ελευ­θε­ρί­ας, στον Κορυ­δαλ­λό. Θα μιλή­σει ο Θανά­σης Παφί­λης, επι­κε­φα­λής του ψηφο­δελ­τί­ου Επι­κρα­τεί­ας του Κόμματος.

Πέμ­πτη 15 Ιούνη

- Στις 8 μ.μ. στον Λιμέ­να Θάσου, στο καφέ «Πλά­τα­νος». Θα μιλή­σει ο Διο­νύ­σης Κλά­δης, μέλος της ΚΕ και Γραμ­μα­τέ­ας της Επι­τρο­πής Περιο­χής Ανα­το­λι­κής Μακε­δο­νί­ας — Θράκης.

- Στις 8.30 μ.μ. στο Ηρά­κλειο Κρή­της, στην πλα­τεία Αγί­ου Τίτου. Θα μιλή­σει ο Γιάν­νης Πρω­τού­λης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Παρα­σκευή 16 Ιούνη

- Στις 7.30 μ.μ. στο Κιλ­κίς, στο Πάρ­κο Κήπου, με ομι­λη­τές τον Γιώρ­γο Πέρ­ρο, μέλος της ΚΕ, και τον Κώστα Τσα­ου­σί­δη, υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Κιλκίς.

- Στις 8 μ.μ. στην παρα­λία της Καβά­λας (ένα­ντι ΚΤΕΛ). Θα μιλή­σει η Λουί­ζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

- Στις 8 μ.μ. στην κεντρι­κή πλα­τεία Κομο­τη­νής. Θα μιλή­σει ο Ζήσης Λυμπε­ρί­δης, μέλος της Γραμ­μα­τεί­ας της ΚΕ.

- Στις 8.30 μ.μ. συγκέ­ντρω­ση στη Βέροια, στην πλα­τεία Δημαρ­χεί­ου, με ομι­λή­τρια την Θεα­νώ Καπέ­τη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

- Στις 9 μ.μ. στην Καλα­μά­τα, στην πλα­τεία Οθω­νος. Θα μιλή­σει ο Νίκος Σοφια­νός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Κυρια­κή 18 Ιούνη

- Στις 8 μ.μ. στα Χανιά, στο Πάρ­κο Ειρή­νης και Φιλί­ας των Λαών. Θα μιλή­σει ο Μάκης Παπα­δό­που­λος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Επι­κρα­τεί­ας. Θα ακο­λου­θή­σει παρα­δο­σια­κό γλέντι.

- Στις 8 μ.μ. στην Κατε­ρί­νη, στο Σιντρι­βά­νι, με ομι­λη­τή τον Γρη­γό­ρη Κλι­γκό­που­λο, μέλος της ΚΕ. Θα ακο­λου­θή­σει μεγά­λο λαϊ­κό γλέντι.

- Στις 8 μ.μ. στις Σέρ­ρες, στην πλα­τεία Ελευ­θε­ρί­ας, με ομι­λη­τή τον Δημή­τρη Παπα­το­λί­δη, μέλος της ΚΕ.

Τρί­τη 20 Ιούνη

- Στις 8 μ.μ. στο εκλο­γι­κό κέντρο του Κόμ­μα­τος στη Δρά­μα. Θα μιλή­σει ο Δημή­τρης Παπα­το­λί­δης, μέλος της ΚΕ.

Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμε­ρα, Τρίτη

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Πετρα­λώ­νων — Θησεί­ου καλεί σε συγκέ­ντρω­ση στην πλα­τεία Μερ­κού­ρη. Θα μιλή­σουν ο Νίκος Σοφια­νός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Αθή­νας, και η Κων­στα­ντί­να Κού­νε­βα, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής στην Α’ Αθήνας.

- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ν. Φιλα­δέλ­φειας και Ν. Χαλ­κη­δό­νας καλούν σε σύσκε­ψη στο καφε­νείο «Καφέ» στην περιο­χή Απο­μά­χων στη Ν. Φιλα­δέλ­φεια. Θα μιλή­σει η Ελέ­νη Μπέλ­λου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., στην Αλε­ξαν­δρού­πο­λη, σύσκε­ψη με εκπαι­δευ­τι­κούς στο καφέ ΜΟΚΑ (Ηρο­δό­του), με τον Νίκο Λάπ­πα, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Ελλη­νο­ρώ­σων, στην πλα­τεία Πηνε­λό­πης Δέλ­τα. Θα μιλή­σουν οι υπο­ψή­φιες βου­λευ­τές στην Α’ Αθή­νας Λιά­να Κανέλ­λη και Χρι­στί­να Σκαλούμπακα.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Αμπε­λο­κή­πων στα Κου­ντου­ριώ­τι­κα, στην πλα­τεία Προ­σφύ­γων (Πιτά­νης και Γερο­στά­θη). Θα μιλή­σει ο Χάρης Βουρ­δου­μπάς, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής στην Α’ Αθήνας.

- Στις 8 μ.μ., στον Εξα­πλά­τα­νο Αρι­δαί­ας, με ομι­λη­τή τον υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Επι­κρα­τεί­ας Ρίζο Μαρού­δα.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Μισθω­τών Δικη­γό­ρων, στο bar «Καφε­κού­τι» (Σόλω­νος 123, Αθή­να). Θα μιλή­σει ο Γιάν­νης Γκιό­κας, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Ανα­το­λι­κής Αττικής.

- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟ Χαλαν­δρί­ου στην ταβέρ­να «Μανώ­λης» στο Πολύ­δρο­σο. Θα μιλή­σει η Αφρο­δί­τη Κτε­νά, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

- Στις 9 μ.μ. σύσκε­ψη με κατοί­κους της Νέας Βύσ­σας στο Δημο­τι­κό Ανα­ψυ­κτή­ριο, με τους Νίκο Παπα­να­στά­ση, υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Αιτω­λο­α­καρ­να­νί­ας, και Τρια­ντά­φυλ­λο Φωτιά­δη, υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Εβρου.

- Στις 10.30 π.μ., οι ΚΟ Αιγά­λεω καλούν σε σύσκε­ψη συντα­ξιού­χων στο Πνευ­μα­τι­κό Κέντρο «Γιάν­νης Ρίτσος». Θα μιλή­σει ο Νίκος Καρα­γιάν­νης, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής στον Δυτι­κό Τομέα Αθήνας.

– Στις 9 μ.μ., ο Γιώρ­γος Λαμπρού­λης και ο Στέ­λιος Τσι­κρι­τσής, υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές Λάρι­σας, θα μιλή­σουν σε συγκέ­ντρω­ση στην κεντρι­κή πλα­τεία του Τυρνάβου.

Αύριο, Τετάρ­τη

- Στις 10.30 π.μ., η Κομ­μα­τι­κή Ομά­δα Συντα­ξιού­χων ΟΑΕΕ, στην αίθου­σα της Πανη­πει­ρω­τι­κής Συνο­μο­σπον­δί­ας Ελλά­δας (Κλει­σθέ­νους 15). Θα μιλή­σουν η Λιά­να Κανέλ­λη και ο Ηλί­ας Σιώ­ρας, υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές στην Α’ Αθήνας.

- Στις 6.30 μ.μ., η Κομ­μα­τι­κή Ομά­δα Συντα­ξιού­χων καλεί σε σύσκε­ψη, στο Παράρ­τη­μα Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων (Δεκε­λεί­ας 42, Μενί­δι). Θα μιλή­σει ο Δήμος Κου­μπού­ρης, στέ­λε­χος του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ν. Φιλα­δέλ­φειας και Ν. Χαλ­κη­δό­νας καλούν σε σύσκε­ψη στο μεζε­δο­πω­λείο «Στου Λαγου­δά­κη» (λεωφ. Δεκε­λεί­ας 36). Θα μιλή­σει ο Δημή­τρης Βιτά­λης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Πατη­σί­ων στην Αγία Βαρ­βά­ρα. Θα μιλή­σουν οι Χάρης Βουρ­δου­μπάς και ο Πάνος Ζάχα­ρης, υπο­ψή­φιοι βου­λευ­τές στην Α’ Αθήνας.

- Στις 7.30 μ.μ., στη Ροτό­ντα, με ομι­λη­τές τους υπο­ψή­φιους βου­λευ­τές Α’ Θεσ­σα­λο­νί­κης Βασί­λη Τομπου­λί­δη και Φίλιπ­πο Μπα­ντή.

- Στις 7.30 μ.μ., στον Δήμο Νεά­πο­λης Συκε­ών, στο πάρ­κο Αφα­λή (πολι­τι­στι­κή γει­το­νιά) με ομι­λη­τή τον Γιάν­νη Δελή, υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Α’ Θεσ­σα­λο­νί­κης. Θα ακο­λου­θή­σει λαϊ­κό γλέντι.

- Στις 7.30 μ.μ. στην πλα­τεία Αρη Βελου­χιώ­τη, στα Ταμπού­ρια. Θα μιλή­σει η Δια­μά­ντω Μανω­λά­κου, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής στη Β΄ Πειραιά.

- Στις 8 μ.μ., στην Κάτω Τού­μπα, στο πάρ­κο του Αγί­ου Φανου­ρί­ου, με ομι­λη­τή τον Σωτή­ρη Ζαρια­νό­που­λο, υπο­ψή­φιο βου­λευ­τή Α’ Θεσσαλονίκης.

- Στις 8.30 μ.μ., στο Αμύ­νταιο, στα σκα­λιά του παλαιού 1ου Δημο­τι­κού Σχο­λεί­ου (σε περί­πτω­ση βρο­χής στην αίθου­σα Δημο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου στο δημαρ­χείο). Θα μιλή­σει ο Ρίζος Μαρού­δας, υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής Επι­κρα­τεί­ας. Χαι­ρε­τι­σμό θα απευ­θύ­νει η Μαρία Βογια­τζή, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Φλώρινας.

- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΕ Κοζά­νης, στην Ανω Κώμη στο Πνευ­μα­τι­κό Κέντρο. Θα μιλή­σει η Τίνα Κου­ζιά­κη, υπο­ψή­φια βου­λευ­τής Κοζάνης.

Ριζο­σπά­στης.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο