Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επανέρχεται δριμύτερος ο μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος: «Δεν αναθεωρώ»

Δεν ανα­θε­ω­ρεί το σκο­τα­δι­στι­κό και απα­ρά­δε­κτο παρα­λή­ρη­μά του ο μητρο­πο­λί­της Δωδώ­νης ο οποί­ος επα­νέρ­χε­ται δρι­μύ­τε­ρος (όχι και νηφα­λιό­τε­ρος) και δηλώ­νει ότι δεν ανα­θε­ω­ρεί όσα δήλω­σε στη χτε­σι­νή του τηλε­ο­πτι­κή παρου­σία… Μάλι­στα βάλ­λει και κατά τον δημοσιογράφων!!!

Συγκε­κρι­μέ­να, σε νέες δηλώ­σεις έκα­νε ο Μητρο­πο­λί­της Δωδώ­νης σε τηλε­φω­νι­κή επι­κοι­νω­νία στο Mega, μετά τον σάλο με τις χθε­σι­νές προ­κλη­τι­κές δηλώ­σεις του περί βια­σμού, είπε: «Στα­μα­τώ τις οποιεσ­δή­πο­τε δηλώ­σεις και οποια­δή­πο­τε επα­φή με οποιον­δή­πο­τε σταθ­μό. Τελείωσε».

«Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτά­νε και άλλα παρου­σιά­ζο­νται. Δεν με νοιά­ζει καθό­λου. Έχω ζήσει μία ζωή με αμφι­σβή­τη­ση. Δεν με νοιά­ζει τίπο­τα. Χαί­ρε­τε και αγαλ­λιά­σθε. Λοι­πόν, εν πάση περι­πτώ­σει, αυτά που είπα όπο­τε θεω­ρώ εγώ θα τα ανα­θε­ω­ρή­σω, αν χρειά­ζε­ται να τα ανα­θε­ω­ρή­σω» πρόσθεσε.

Μάλι­στα η δημο­σιο­γρά­φος ρωτά τον Μητρο­πο­λί­τη εάν ανα­θε­ω­ρεί και απα­ντά: «Δεν ανα­θε­ω­ρώ… αλλά σας λέω ότι με πήρα­νε τηλέ­φω­νο για να μιλή­σου­με για τους εξορ­κι­σμούς και ξεκι­νή­σα­με αντί για εξορ­κι­σμούς γι’ αυτό»

Κώστας Καρυω­τά­κης ΑΠΑΝΤΑ μια άλλη ανάγνωση

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο