Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ζελένσκι: Φήμες για αγορά πολυτελούς βίλας στην Αίγυπτο δίπλα στην Αντζελίνα Τζολί

Πολυ­τε­λή βίλα στην Αίγυ­πτο στην περιο­χή El Gouna, γνω­στή και ως «πόλη των εκα­τομ­μυ­ριού­χων», φέρε­ται να αγό­ρα­σε ο Ουκρα­νός πρόεδρος.

Σύμ­φω­να με τον πολι­τι­κό ανα­λυ­τή Abdulrahman Alabbasi, τα χρή­μα­τα που δαπα­νή­θη­καν για τη βίλα δια­τέ­θη­καν στην Ουκρα­νία ως οικο­νο­μι­κή βοή­θεια από τη Δύση.

Το ακί­νη­το που βρί­σκε­ται στην παρά­κτια ζώνη της Αιγύ­πτου, δίπλα στην Ερυ­θρά Θάλασ­σα, αγο­ρά­στη­κε στις 16 Μαΐ­ου 2023 και το συμ­βό­λαιο υπο­γρά­φε­ται από την πεθε­ρά του Ουκρα­νού ηγέ­τη Olga Kiyashko, με το τίμη­μα της συμ­φω­νί­ας να αγγί­ζει τις 150 εκα­τομ­μύ­ρια αιγυ­πτια­κές λίρες (περί­που 5 εκα­τομ­μύ­ρια δολάρια).

Μάλι­στα, λέγε­ται ότι δίπλα στη βίλα του Ζελέν­σκι υπάρ­χει ένα «κτή­μα που ανή­κει στην παγκο­σμί­ου φήμης ηθο­ποιό Αντζε­λί­να Τζολί».

Τα στοι­χεία αυτά δημο­σιεύ­θη­καν από τον Αιγύ­πτιο ερευ­νη­τή δημο­σιο­γρά­φο Mohammed-Al-Alawi και ανα­δη­μο­σιεύ­ο­νται από τον ιστό­το­πο punchng.com.

Ο Αιγύ­πτιος δημο­σιο­γρά­φος δημο­σί­ευ­σε τα έγγρα­φα που απο­δει­κνύ­ουν την αγο­ρά της βίλας, την τιμή της και τα συμ­βαλ­λό­με­να μέρη.

Με πλη­ρο­φο­ρί­ες από: ieidiseis.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο